Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Trukkien vuokraus

Joustavat vuokrausratkaisut pyynnöstä
Linde Material Handlingin vuokrattavien trukkien valikoima

Vuokratrukit kaikenlaisiin töihin

Ovatko tilauskirjasi täpötäynnä? Tarvitsetko apua sesonkihuippuun vastaamiseksi? Haluatko vuokrata yhden tai useamman trukin joustavalla tavalla lyhyeksi aikaa? Linden vuokrauspalvelun ansiosta voit vastata työkuormapiikkeihin nopeasti ja helposti.

Linde on luotettava vuokratrukkikumppani, joka tarjoaa vaatimuksiisi sopivia ja täydellisesti yhdessä toimivia joustavia ratkaisuja. Lindellä on maailmanlaajuisesti tarjolla yli 60 000 vuokratrukkia, ja asiakas voi valita laajasta haarukkatrukkien ja varastotrukkien valikoimasta vaatimuksensa täyttävän vaihtoehdon. Huippuosaavien huoltoteknikkojemme ansiosta vuokrakalustomme edustaa aina huipputekniikkaa ja se huolletaan säännöllisesti, jotta laitteet vastaavat korkeita laatustandardejamme.

Tarjoamme joustavat vaihtoehdot ja vuokra-ajat yhdestä päivästä yhteen vuoteen, jotta voit vuokrata helposti erilaisia teollisuustrukkeja ja haarukkatrukkeja. Jotta voit maksimoida turvallisuuden ja estää onnettomuudet, tarjoamme myös vuokrattavien trukkien käyttöä koskevan koulutussarjan. Koulutusistunnot voidaan pitää suoraan paikan päällä tai Linde-palvelukumppanisi tiloissa.

Lue lisää

Yleiskatsaus Linde-trukin vuokraamisen hyödyistä

Monipuolisuus

Suurin 60 000 tuotteen ja lisävarusteen maailmanlaajuinen vuokrakalusto

Läheisyys

Laaja vuokrapalveluverkosto toimituksella ja keräyksellä pyydettäessä

Palvelutuki

Linde-palvelutiimin tuki missä ja milloin tarvitsetkaan

Joustavuus

Vapaus valita vuokra-aika yhden päivän ja yhden vuoden väliltä

Haarukkatrukkien ja varastotrukkien vuokraus

Sähkötrukkien vuokraus

Sähkötrukeissa on vaikuttava kompakti käyttöyksikkö, joka mahdollistaa loistavan tarkkuuden ja ohjattavuuden. Nämä tehokkaat ominaisuudet toimivat yhdessä ja varmistavat erinomaisen käsittelykapasiteetin.

Vuokraa minut!

Polttomoottoritrukkien vuokraus

Älykkäällä ohjauksella sekä diesel-, ponnekaasu- ja maakaasumoottoreiden virityksellä varmistetaan, että tarvittava teho on aina käytettävissä. Ja kaiken tämän tulos: suurempi käsittelykapasiteetti hydrostaattisen voimansiirron ansiosta.

Vuokraa minut!

Lavansiirtotrukkien vuokraus

Sähkölavansiirtotrukeilla varmistetaan turvallinen ja tehokas kulku ahtaissakin tiloissa. Ne nopeuttavat kuljetusprosessia, käytettiinpä niitä sitten varastossa, toimituksessa tai keräilyssä.

Vuokraa minut!

Pinontatrukkien vuokraus

Ihanteellinen kaikkiin kuljetusetäisyyksiin ja nostokorkeuksiin. Pinontatrukkien kapean rungon ansiosta ne ovat hyvin ohjattavia ja myös erittäin tarkkoja kuormienkäsittelijöitä.

Vuokraa minut!

Kapeakäytävätrukkien vuokraus

Kääntökelkkatrukit ja pystysuuntaiset keräilytrukit sopivat täydellisesti työskentelyyn ahtailla käytävillä. Niillä taataan korkeat käsittelykapasiteetit ja turvalliset käsittelyprosessit myös hyvin ahtaissa tiloissa.

Vuokraa minut!

Työntömastotrukkien vuokraus

Työntömastotrukit on suunniteltu erityisesti nopeaan käsittelyyn kapeissa hyllyvarastoissa, ja niillä voidaan taata tehokas toiminta. Tämä tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon tehtäviin näissä ympäristöissä.

Vuokraa minut!

Keräilytrukkien vuokraus

Keräilytrukit on suunniteltu erityisesti tarjoamaan nopea, tarkka ja energiaa säästävä tilausten keräilyprosessi. Keräilytrukkien hyötyjä ovat muun muassa keräilyprosessin nopeuttaminen ja kuljettajan rasituksen vähentäminen.

Vuokraa minut!

Vetotrukkien ja kuljetustasotrukkien vuokraus

Sähköisillä vetotrukeilla ja kuljetustasotrukeilla voidaan kuljettaa tavaroita nopeasti, helposti ja turvallisesti myös kapeilla käytävillä. Ne varmistavat tehokkaan toiminnan tavaroiden kuljettamiseksi logistiikkajunilla, ja niiden ergonomia on suunniteltu vähentämään käyttäjän väsymystä.

Vuokraa minut!

Pitkäaikainen vuokraus

Tarvitsetko haarukkatrukkeja tai varastotrukkeja pitkäaikaiseen käyttöön? Lindellä on tarjota tarpeisiisi sopiva mallisto pitkäaikaiseen vuokraukseen.

Hyödyntämällä haarukkatrukkien tai varastotrukkien liisausta vakiona pysyvällä kuukausihinnalla ja valitsemallasi vuokra-ajalla voit suojautua arvonvähennyksiltä ja muuttuvilta koroilta. Näin sinun ei tarvitse sitoa pääomaa ja saat hallittavuutta taseeseen.

Tai mitä jos varaisit Linden vuokrauspaketin haarukkatrukeille jatkuvalla saatavuudella, mukaan lukien huolto? Linden vuokrauspaketti tarjoaa vuokratrukin hyödyt sekä täyden huolto- ja korjauspalvelun kiinteään kuukausihintaan. Näin voit olla varma, että trukkisi ovat aina valmiina, ja voit ennakoida kustannuksia pitkällä aikavälillä.


Vuokraa optimaalinen trukki räätälöityjen neuvojemme avulla

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, Linde takaa tarvitsemiesi tuotteiden nopean ja helpon käsittelyn ja toimituksen. Palvelumme avulla voit reagoida kysynnän kasvuun, viime hetken muutoksiin ja ennakoimattomiin tapahtumiin mukautetulla ja kustannustehokkaalla tavalla taaten, että toimintasi jatkuu keskeytyksettä. Toinen Linde Material Handlingin vuokratrukin hyöty on, että voit testata tuotevalikoimaamme ja saada siitä ensikäden tietoa.

Luotettava kumppanisi prosessin joka vaiheeseen

Ennen hankintaa

Käytettävyys: Vuokratuotteiden kattavan palveluverkoston ansiosta lähelläsi on aina taitava yhteyshenkilö.

Nopea vaste: Kokeneet vuokratuotteiden asiantuntijamme etsivät sinulle nopeasti vaatimuksiisi sopivan joustavan ratkaisun.

Toimialojen tuntemus: Vuokratuotteiden palvelutiimimme tuntee uusimmat teknologiat ja eri toimialojen vaatimukset. Näin ollen Linde voi tarjota aina ammattimaista tukea ja parhaan vuokraratkaisun.

Saatavuus: Kaikilla Linde-toimipaikoilla on modernien trukkien kalusto lyhytaikaista vuokrausta varten. Kansainväliseen kalustoomme kuuluu yli 60 000 vuokrattavaa trukkia, joiden avulla voidaan kattaa kaikenlaiset, myös hyvin erityiset, vaatimukset.

Joustavuus: Asiakas voi valita vuokra-ajan tarpeidensa mukaan esimerkiksi päiväksi, vuodeksi tai muutamaksi tunniksi.

Hankinnan aikana

Nopea palvelu: Haluamasi laitteisto voi tarvittaessa olla saatavilla 24 tunnin sisällä tilauksesi vastaanottamisesta. Linde järjestää vuokratrukkien nopean toimituksen oikeaan aikaan, jotta asiakas saa kätevän vuokrauksen ilman ylimääräistä vaivaa.

Luotettavuus: Linden kokenut huoltoteknikko tarkistaa pyydetyt trukit viipymättä ennen lähettämistä, jotta ne täyttävät varmasti aina korkeat standardimme sekä lakisääteiset ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset.

Sovitettavuus: Linden vuokrapalvelut ovat erittäin joustavia, jos esimerkiksi vuokratrukkien vaatimuksia tai vuokra-aikaa tarvitsee muuttaa. Voimme esimerkiksi tarjota eri varusteita pyydettäessä sekä lyhentää tai pidentää vuokra-aikaa vaivatta.

Tuki: Jos tarvitset tukea tai lisävarusteita lyhyellä varoitusajalla, vuokrapalvelutiimimme on valmiina auttamaan ja tarjoamaan neuvoja vuokra-aikana.

Hankinnan jälkeen

Takuu: Vuokratrukkiemme ansiosta saat käyttöösi huipputeknologiaa edullisin hinnoin. Näin ollen vuokra-ajan lopussa ei ole koskaan ikäviä yllätyksiä.

Läpinäkyvyys: Hallinto ja laskutus on yksinkertaista ja helppoa. Pidämme hallinnollisen työkuorman minimissä.

Tyytyväisyys: Palautteesi auttaa meitä parantamaan palveluitamme ja ratkaisujamme. Säännöllisistä asiakaskyselyistä saamamme palaute vaikuttaa suoraan tarjoamaamme palveluun.

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset lisätietoja Linden vuokrapalvelusta tai vuokratrukeista tai jos haluat vuokrata trukin, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme nopealla ja yksinkertaisella palvelullamme!