Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Yritys

Tervetuloa Lindeen
Vierailijoita Linden pääkonttorissa Aschaffenburgissa

Linde auttaa parantamaan suorituskykyäsi

Linde Material Handling kehittää asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt korkean suorituskyvyn materiaalivirtaratkaisut, jotka auttavat käyttäjiä saavuttamaan kestäviä kilpailuetuja. Yritys on yksi maailman suurimmista haarukkatrukkien ja varastolaitteistojen valmistajista, ja se on asettanut standardit teollisuustrukeille, kalustonhallinnalle, kuljettajan avustinjärjestelmille ja palvelutarjonnalle yli 50 vuoden ajan.

Avaintietoja

tow_tractor-ic_truck-moving-freight_forward-4012_810

Toimimme tukenasi – ympäri maailman

  • Lindellä on yli 13 000 työntekijää ympäri maailman.
  • Linde vastaa paikallisten markkinoiden vaatimuksiin ylläpitämällä tuotanto- ja kehitysresursseja kaikilla tärkeillä alueilla.
  • Linden työntekijät huolehtivat asiakkaiden tarpeista yli 700 myynti- ja huoltotoimipisteessä yli sadassa maassa.
  • Yli 8 500 huoltoteknikon verkosto auttaa varmistamaan Linden trukkien ja ratkaisujen maksimaalisen käytettävyyden.
  • Maailmanlaajuisen logistiikkaverkostonsa ansiosta Linde takaa useimmissa maissa varaosien toimituksen 24 tunnin sisällä.

Profiili

Linde Material Handling on yksi maailman johtavista haarukkatrukkien ja varastolaitteistojen valmistajista. Yritys on Linde- ja Fenwick (Ranska) -tuotemerkkiensä ansiosta Euroopan markkinajohtaja. Linde on osa KION Group -konsernia. KION Group on maailman toiseksi suurin teollisuustrukkien valmistaja ja yksi sisälogistiikan automaatioratkaisujen johtavista toimittajista.

Linde on edustettuna yli sadassa maassa maailmanlaajuisesti omien sivuliikkeidensä kautta. Yrityksen kansainväliseen verkostoon kuuluu tuotanto- ja kokoonpanolaitoksia saksa, Ranskassa, Tšekissä, Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä yli 700 myynti- ja huoltotoimipistettä.

Linde kehittää asiakkailleen korkean suorituskyvyn sisälogistiikkaratkaisuja. Tämän perustana toimivat sähkö- ja dieselkäyttöiset haarukkatrukit, varastolaitteistot, kalustonhallintaohjelmisto, automaatioratkaisut, kuljettajien avustinjärjestelmät, rahoitustarjoukset, haarukkatrukkien käyttöä tukevat palvelut ja käyttäjien koulutus.

Lindellä on ainutlaatuinen ajoneuvovalikoima. Siihen kuuluu 77 tuotesarjaa, jopa 382 malliversiota ja noin 10 000 lisävarustevaihtoehtoa. Linde valmistaa tämän modulaarisen järjestelmän pohjalta ajoneuvot ja kalustot, jotka on räätälöity tarkasti täyttämään kunkin käyttäjän kuljetus-, varastointi-, keräily- ja pinontatarpeet.

Suorituskyky

Lisäarvon luonti yhdessä

Kuten muillakin aloilla, niin myös sisälogistiikassa digitaaliset verkot, automaatio ja entistä yksilöllisempien tuotteiden kysyntä ohjaavat teknistä kehitystä. Nämä muutokset kuitenkin vaikuttavat eri yrityksissä eri tavalla. Linde Material Handling auttaa asiakkaitaan vastaamaan näihin haasteisiin sopivalla materiaalinhallinnalla.

Näin he voivat tukeutua Linden erityisvahvuuteen: Linden kaikki tuotteet ovat räätälöityjä. Teknologisia innovaatioita käytetään vain, jos ne mahdollistavat kestäviä hyötyjä asiakkaalle. Asiakkaat saavat tarkkaan harkitut ja käyttötarkoituksen yksittäisiin vaatimuksiin sovitetut ratkaisut.

Tuottavuus, turvallisuus ja ergonomia ovat tärkeitä toimintaa ohjaavia periaatteita.

Tuottavuus

Tehokkaat haarukkatrukit muodostavat tehokkaan sisälogistiikan selkärangan. Kun niiden tukena käytetään älykästä ohjelmistoa ja kattavia huoltopaketteja, käyttäjät voivat saavuttaa kestäviä kilpailuetuja.

Turvallisuus

Ihmisten, trukkien ja tavaroiden turvallisuus on Linde Material Handlingin nollan onnettomuuden filosofian perusta. Linde työskentelee integroiduilla ratkaisuilla turvallisemman sisälogistiikan hyväksi.

Ergonomia

Parhaat ratkaisut saadaan aikaan, kun ihmiset ja tekniikka toimivat yhdessä täydellisessä harmoniassa. Näin ollen ergonomisen suunnittelun periaate on vahvasti läsnä Linde Material Handlingin trukkien ja palveluiden suunnittelussa.

Kokous Linden toimistolla

Arvolupauksemme

Linde Material Handling tukee onnistumistasi intohimoisesti. Olemme toimittaneet yli sadan vuoden ajan liiketoiminnan sujuvuutta ja kasvua tukevia tuotteita ja palveluita. Toimimme jatkuvasti tukenasi ansaitsemamme luottamuksen pohjalta ja tarjoamme tukea oikeasti toimivilla materiaalinkäsittelyratkaisuilla. Omalla tavallasi.

Liiketoiminta kanssamme on helppoa – ja vaivan arvoista:

Suorituskykyä liiketoimintasi tueksi

Kun puhumme suorituskyvystä, tarkoitamme liiketoimintaa. Yksinkertaisesti sanottuna älykkäät trukkimme auttavat sinua työskentelemään nopeammin ja tuottavammin. Uusimmalla teknologialla varustettuina ne integroituvat saumattomasti materiaalivirtaasi ja mahdollistavat tietopohjaisen optimoinnin. Meillä on yrityksesi koosta ja budjetistasi riippumatta saatavilla ratkaisut liiketoimintasi nostamiseksi uudelle tasolle.

Tehokkuutta, joka kasvaa toimintasi mukana

Tehokkuuden parantamiseksi meille on tärkeää, että materiaalivirtaasi voidaan tehdä mitattavissa olevia parannuksia. Tämä ei tapahdu ”yhden koon” lähestymistavalla, vaan kuuntelemalla tarpeitasi huolellisesti. Olitpa missä tahansa päin maailmaa, henkilöstömme puhuu kieltäsi ja auttaa hallitsemaan kaikista monimutkaisimpiakin sisälogistiikan haasteita helposti.

Käyttäjäystävällisyys alusta asti

Käyttäjäystävällisyys on sisäänrakennettuna kaikissa toimittamissamme asioissa – aina trukkien ohjattavuudesta ja ergonomiasta älykkäisiin rajapintoihin, joiden tiedonsiirto toimii järjestelmäsi kanssa vaivatta. Intuitiivisen käytön ja nopean perehdytyksen lisäksi hyödyt huippuluokan turvastandardeista, jotta kaikki yrityksessäsi voivat käyttää ratkaisujamme luottavaisin mielin.

Joustavuutta yksilölliseen menestykseen

Tarjoamme joustavaa palvelua yhdistämällä markkinoiden kattavimman trukki- ja palveluvalikoiman ”saadaan toimimaan” -asenteeseen. Yhdessä voimme tehdä valinnan suuresta määrästä vaihtoehtoja, jotta saadaan aikaan vaatimuksiasi vastaava ratkaisu. Jos mukauttamista täytyy tehdä lisää, tarjoamme räätälöityjä teknisiä ratkaisuja liiketoimintasi yksilöllisiin tarpeisiin.

Pitkäaikaista luotettavuutta

Luotettavuus on meille avainasemassa. Voit havaita jokaisessa yhteydenpidossa sitoumuksemme kestävään kumppanuuteen, joka ylittää odotuksesi. Tarjoamme pitkäkestoisesti luotettavat ratkaisut. Hankalimmissakin käyttöpaikoissa ja vaativimmissakin prosesseissa voit luottaa siihen, että ratkaisumme kestävät pitkään, toimivat sujuvasti ja tarjoavat vaatimasi tulokset.

Vaatimustenmukaisuus

Huomioimme erityiset vastuumme, joita meillä on asiakkaita, liiketoimintakumppaneita, työntekijöitä, ympäristöä ja yhteiskuntaa kohtaan. Selkeät säännöt ovat tärkeitä yrityksemme menestykselle, sillä niiden avulla voidaan vähentää riskejä, varmistaa lakien ja säännösten noudattaminen ja lopulta parantaa yrityksen suorituskykyä. Vaatimustenmukaisuus palvelee tätä tarkoitusta.

Lataa vaatimustenmukaisuusesitteemme tästä

Historia

Linde Material Handlingin juuret ulottuvat 1900-luvun alkuun. Carl von Linde perusti yhdessä Hugo Güldnerin ja Georg von Kraussin kanssa Güldner-Motoren-Gesellschaft-yrityksen Münchenissä vuonna 1904. Kolme vuotta myöhemmin yritys muutti Aschaffenburgiin. Carl von Linden vuonna 1879 perustama Gesellschaft für Linde's Eismaschinen AG otti haltuunsa Güldner-Motoren-Gesellschaftin vuonna 1929. Merkittäviä tapahtumia Linden nousussa maailman suurimmaksi haarukkatrukkien ja varastolaitteistojen valmistajaksi olivat muun muassa ensimmäisen hydrostaattista voimansiirtoa käyttävän ajoneuvon kehitys vuonna 1955 sekä ensimmäisen tätä voimansiirtokonseptia käyttävän trukin kehitys vuonna 1960. Lue lisää yrityksen virstanpylväistä kronikasta.

LMH_ecovadis_16_9

2019

Linde sai EcoVadisin korkeimman tunnustuksen työstä kestävän kehityksen edistämiseksi. Tämä maailmankuulu CSR-alusta huomioi analyyseissaan useita ympäristöön, työntekijä- ja ihmisoikeuksiin, toiminnan eettisyyteen ja kestävään hankintaan liittyviä kriteereitä. Linde on saanut vuosien ajan hyvät arvosanat tällä saralla. Ja nyt tämä maailmanlaajuisesti aktiivinen sisälogistiikan ja konetekniikan yritys kuuluu kaikkien arvioitujen yritysten ylimpään kolmeen prosenttiin.

_68R4451-1_quer_16x9

2018

Linde optimoi olemassa olevia turvallisuusstandardeja Linde Safety Guard -avustinjärjestelmällä. Järjestelmä varoittaa jalankulkijoita ja kuljettajia mahdollisesta törmäyksestä aikaisessa vaiheessa äänellä, valolla ja värinällä – jopa seinien ja ovien läpi. Safety Guard on osa kattavaa ”Vision Zero. Safety in your World” -turvallisuuskonseptia, jonka avulla Linde pyrkii vähentämään työtapaturmien määrän nollaan.

Feierstunde_16-9

2017

Linde juhli 386-mallisarjan 111 111:n sähköhaarukkatrukin valmistusta. E12- ja E20-trukit lanseerattiin vuonna 2006. Sen verrattoman monipuolisuuden ja luotettavuuden ansiosta se on luokkansa myydyin ja maailman menestynein sähköhaarukkatrukki.

E68R4247_0

2017

Linde lisäsi keskittymistään sisälogistiikkaratkaisuihin. Sisälogistiikkaratkaisujen varapääjohtaja Markus Schmermundin johdolla perustettiin uusi tiimi kehittämään Linden olemassa olevaa valikoimaa ja laatimaan yhdenmukaiset standardit. Tiimille annettiin tehtäväksi myös laajentaa konsultointipalveluiden valikoimaa sekä vahvistaa projektien suunnittelua ja käyttöönottoa. Tämän ansiosta Linde voi tarjota asiakkailleen yksilöllisiin vaatimuksiin räätälöityjä ratkaisuja.

pm_16-2016_3182_EV_Presse

2016

Linde aloitti Roadster-vallankumouksen tuomalla tämän ratkaisun saataville E20RE35R-sähköhaarukkatrukeille. Lindelle ominaisen kallistussylinterin ansiosta tässä uraa uurtavassa ajoneuvokonseptissa ei enää tarvita A-pilaria. Tämä rakenne tarjoaa kuljettajalle ainutlaatuisen näkyvyyden ajoradalle ja se maksimoi sekä näkökentän että turvallisuuden. Linde Roadster -ratkaisu on saatavilla kaikkiin E20-E35-sarjan haarukkatrukkeihin.

World of Material Handling 2016 -messujen vastaanottopöytä ja vierailijoita.

2016

Toista kertaa järjestettävässä World of Material Handling -tapahtumassa Linde ja yli 7 000 ammattilaisvierailijaa tutustuivat materiaalinkäsittelyn tulevaisuuteen Logistics 4.0:n maailmassa. Linde avasi uuden pääkonttorinsa Aschaffenburgin historialliseen ympäristöön. Carl-von-Linde-Platzissa sijaitseva 1950-luvulta peräisin oleva rakennus remontoitiin ja suunniteltiin täysin uudelleen 17 kuukauden aikana modernin huonekonseptin mukaisesti.

pm_06-2015_4215_B

2015

Korkean ajotason L-MATIC L HP -pinontatrukin ja P-MATIC-vetotrukin myötä Linde lanseerasi ensimmäiset teolliset automaattitrukkinsa. Ne sopivat laajalti monenlaiseen varastointi- ja kuljetuskäyttöön. Näitä ajoneuvoja voi ohjata varastonhallinta- ja ERP-järjestelmillä.

Linden 750 000. haarukkatrukin toimitus asiakkaalle. Sabine Neußin puhe

2014

Linde Material Handling juhli 750 000 haarukkatrukin valmistusta. Linden ensimmäistä kertaa isännöimä World of Material Handling (WoMH) -asiakastapahtuma houkutteli vieraikseen yli 6 000 ammattilaista. Linde Safety Pilot esiteltiin ensimmäistä kertaa WoMH:ssa. Tämä sähköinen avustinjärjestelmä tukee kuljettajia ja auttaa heitä välttämään vaarallisia tilanteita.

Linde Material Handlingin E1-sähkökartingauton maailmanennätys

2011

Lindestä tuli E20–E50-sarjojen myötä Euroopan sähkötrukkimarkkinoiden johtaja. Linde kehitti E1-sähkökartingauton näiden sarjojen alkuperäisosien pohjalta ja asetti sähkötoimisten kartingautojen uuden maailmanennätyksen kiihdyttämällä sataan kilometriin tunnissa vain 3,45 sekunnissa. Suoritus pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan.

Linden polttokennomoottorilla varustettu trukki vetysäiliön luona

2009

Linde lanseerasi prototyypit vaihtoehtoisilla käyttövoimilla, kuten hybridivoimansiirto ja polttokennot. Linde lisäsi vuonna 2010 tarjontaansa ensimmäisenä eurooppalaisena teollisuustrukkivalmistajana käyttövalmiit polttokennokäyttöiset trukit.

KION Group -logo

2006

Linde Material Handlingista tuli osa uutta KION-konsernia.

Trukkikuljettaja Forklift Cup -radalla vuonna 2005

2005

Staplercup-kisat lanseerattiin. Yli 1 500 kuljettajaa osallistui ensimmäiseen trukkikuljettajien Saksan mestaruuteen. Kansainväliset tiimit ovat osallistuneet kisoihin vuodesta 2007 asti. Kisojen finaalit Aschaffenburgin Schlossplatzissa houkuttelevat paikalle joka vuosi yli 10 000 katsojaa. Vuonna 2008 perustettu ”StaplerCup hilft e.V.” -hyväntekeväisyysjärjestö lahjoittaa erinäisten projektien tuotot hyväntekeväisyyteen – järjestön perustamisesta lähtien on lahjoitettu yli 200 000 euroa.

Linde Material Handling -toimipaikka Xiamenissa

1993

Linde perusti yhteisyrityksen Kiinan toiseksi suurimman trukkivalmistajan kanssa Xiamenissa.

Linde Material Handlingin vuonna 1989 ostaman Lansingin vanhempi varastointiajoneuvo

1989

Linde laajensi varastointiteknologian valikoimaansa ostamalla brittiläisen trukkivalmistaja Lansing Bagnallin, maailman ensimmäisen työntömastotrukin kehittäjän.

351-sarjan trukki nostaa putkia

1985

Teollisuustrukkien vallankumous: 351-sarja. Tämä dieseltoiminen haarukkatrukki asetti uudet suunnittelun ja ohjattavuuden standardit 2–3,5 tonnin nostokapasiteetin ”premiere-luokassa”. Vuoteen 2001 mennessä sarjan trukkeja oli valmistettu Aschaffenburgissa jo 100 000 kappaletta, mikä teki 351:stä Euroopan menestyneimmän trukin ja edisti Linden matkaa kohti polttomoottoritrukkien markkinajohtajuutta.

Linde Material Handlingin vuonna 1984 ostaman Fenwickin vanhempi trukkimalli

1984

Linde osti Fenwickin, Ranskan suurimman trukkivalmistajan, ja perusti Fenwick-Linde S.A.R.L.:n.

Linde Material Handlingin vuonna 1977 haltuun ottaman Bakerin valmistama trukki 1970-luvulta

1977

Linde otti haltuun amerikkalaisen teollisuustrukkivalmistaja Baker Material Handling Corporationin.

Linde Material Handlingin ensimmäinen sähkötrukki

1971

Linden ensimmäisen sähköhaarukkatrukin ensimmäistä esittelyä juhlittiin Hannoverin messuilla.

314-sarjan trukki vuodelta 1968

1968

314-sarja korvasi Hubtracin. Mallia valmistettiin vuoteen 1980 asti.

Linde Material Handlingin ensimmäinen haarukkatrukki – Hubtrac

1959

Kaikkien Linde-haarukkatrukkien esi-isä valmistettiin Aschaffenburgissa. Hubtrac oli ensimmäinen hydrostaattisella voimansiirrolla varustettu haarukkatrukki. Dieselmoottorikäyttöinen ensimmäinen Hubtrac pystyi kuljettamaan kahden tonnin, ja myöhemmin jopa 2,5 tonnin kuormia. Sarja esiteltiin ensimmäistä kertaa yleisölle vuoden 1960 Hannover-messuilla.

Hydrocar, yksi Linde Material Handlingin ensimmäisistä tavarankuljetusajoneuvoista

1955

Güldner lanseerasi Hydrocarin, ensimmäisen Linden patentoitua hydrostaattista voimansiirtoa käyttävän kuljetusajoneuvon.

1904_1

1904

Güldner-Motoren-Gesellschaftin perustaminen Münchenissä. Kolme vuotta myöhemmin yritys muutti Aschaffenburgiin. Vuonna 1929 sen osti Gesellschaft für Linde's Eismaschinen AG.