Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Jälkiasennus ja lisävarusteet

Parempi turvallisuus, tehokkuus ja mukavuus
LED-kohdevalaisimella varustettu Linde-trukki varastossa kantamassa kuormaa

Linde Material Handlingin valikoimaan kuuluu 77 tuotesarjaa ja 382 malliversiota, joten jokaiseen logistiikkatehtävään löytyy sopiva ratkaisu. Haarukkatrukkien ja varastonkäsittelylaitteiston varustevaatimukset voivat kuitenkin muuttua ajan myötä esimerkiksi uusien turvamääräysten, muuttuneiden logistiikkaprosessien tai trukkeja päivittäin käyttävien kuljettajien mukavuusvaatimusten vuoksi. Useimmissa tapauksissa trukin sovittamiseksi uusiin vaatimuksiin riittää yksinkertainen jälkiasennus ilman kallista muuntamista, tai päivitys uusimmalla tekniikalla. Voit myös standardisoida koko kalustosi varusteominaisuudet. Linde tarjoaa tarvittavat jälkiasennusratkaisut ja lisävarusteet turvallisuuden, tehokkuuden ja mukavuuden tueksi. Näihin kuuluvat muun muassa innovatiivinen Linde Safety Guard -avustinjärjestelmä, ajoreitin varoitusjärjestelmä Linde BlueSpot™, käyttötuntien automaattiset kirjaamis- ja siirtolaitteet sekä kätevä älypuhelinpidike.

Turvallisuus

Työturvallisuuden varmistamisessa ei ole tilaa kompromisseille. Siksi Linde tarjoaa jälkiasennusratkaisut aina visuaalisista varoittimista kuljettajan avustinjärjestelmiin, jotka parantavat kuljettajien ja jalankulkijoiden turvallisuutta käyttöpaikalla. Esimerkkejä tästä ovat muun muassa mahdollisista vaaroista etukäteen varoittava Linde Safety Guard, lähestyvien trukkien näkyvyyttä parantava Linde BlueSpot™ sekä kuljettajan avustinjärjestelmä Linde Speed Assist.

Linde Motion Detection

Linde Motion Detection is an assistance system that detects movements behind the forklift truck and warns the driver, thus preventing accidents.

Lue lisää

Linde Safety Guard

Teollisuustrukkien käyttöön liittyy monimutkaisia ihmisten ja koneiden välisiä vuorovaikutuksia. Linde Safety Guard on innovatiivinen avustinjärjestelmä, joka parantaa sekä trukkien kuljettajien että lähellä olevien jalankulkijoiden turvallisuutta.

Lue lisää

The Linde TruckSpot

Narrow racking aisles, visually restricted intersections and confusing areas often make it difficult for pedestrians to see a reversing truck in time. The Linde TruckSpot, an optical warning signal solution, uses a light signal to announce that the vehicle is approaching.

Lue lisää

Linde VertiLight and Linde LED Stripes

Having the right amount of light at all times is essential to safety and efficiency when working with industrial trucks. With the Linde VertiLight and Linde LED Stripes, Linde Material Handling offers two innovative lighting concepts.

Lue lisää

SpeedAssist hidastaa hurjastelijoita

Trukin nopea käyttö voi parantaa tuottavuutta, mutta tämä ei saa vaarantaa työturvallisuutta. Trukkien kuljettajat eivät usein edes tiedosta ylinopeuttaan. Linden kehittämä SpeedAssist-avustinjärjestelmä tukee kuljettajia alentamalla nopeutta automaattisesti ajettaessa sisään varastoon tai tuotantotilaan eli kaikkialla, missä nopeuden sovittaminen auttaa vähentämään onnettomuuksia. Modernien tutkajärjestelmien kantama, herkkyys ja vasteaika voidaan sovittaa yksilöllisesti ympäristöön ja asiakkaan vaatimuksiin. Näin voidaan esimerkiksi varmistaa, että trukki ei jarruta tarpeetta siltojen alla kuljettaessa ulkona. Linde Speed Assist on helppo asentaa, se parantaa turvallisuutta sisällä ja säilyttää trukin korkean tehokkuuden ulkokäytössä.

Video Linde SpeedAssistin käytöstä Meyer Werftillä

Tehokkuus

Linden connect-kalustonhallintajärjestelmä tarjoaa erinäisiä hyötyjä, jotta voit yhdistää varastonhallintalaitteesi ja haarukkatrukkisi älykkääksi kalustoksi. Käyttämällä connectia voit koota trukkiesi tarvikkeiden tiedot yhteen sekä varmistaa tehokkaan ja turvallisen toiminnan. Voit katsoa trukkien käyttöasteen ja huollon tilan sekä ohjata käyttöoikeuksia. Linde voi tarjota valitut connect-tuotteet jälkiasennuksina olemassa oleville ja kolmansien osapuolten trukeille.

Digitaalinen loki

Käyttötuntien seuranta connect:dt:llä auttaa pitämään trukkien käyttötasotiedot ajan tasalla. Käytetäänkö trukkia harvoin, tai onko sen tarkoitettu käyttötaso jo ylitetty? Onko huoltoaika tulossa? Kun käyttötunnit tiedetään tarkasti, huoltovälit voidaan suunnitella tehokkaammin, kapasiteetti voidaan optimoida ja pullonkauloja voidaan välttää. Käyttötuntien manuaaliselta kirjaamiselta myös vältytään.

Automaattiset vikailmoitukset

Virhekoodien siirto trukin ohjaimesta connect:dt trouble codes -toiminnon avulla mahdollistaa kulumisen nopean havaitsemisen ja trukkien vikojen ehkäisemisen. Saat tietoja trukkien tilasta selkeillä sähköpostiraporteilla. Järjestelmä voidaan myös määrittää ilmoittamaan tietoja automaattisesti asiakaspalvelulle. Näin ollen connect:dt trouble codes -toiminto auttaa varmistamaan kalustosi täyden käyttövalmiuden.

Avaimeton käyttö

Hyödyntämällä connect:ac access control -toimintoa tiedät aina, kuka kuljettajista käyttää mitä trukkia milloinkin. Voit myös hallita kuljettajien käyttöoikeuksia ja vapauttaa trukit käyttöön PIN-koodilla tai RFID-tunnisteella. Luvaton käyttö ja kadonneet avaimet ovat menneisyyttä.

Trukkien suorituskyvyn analyysi

Käyttämällä connect:an usage analysis -ratkaisua voit tarkistaa kalustosi jokaisen trukin käyttö-, lepo- ja huoltoajat sekä nosto-, lasku- ja ajotoimintojen prosenttiosuudet. Kirjatut tiedot antavat näkyvyyttä kaluston todelliseen suorituskykyyn ja mahdollisiin parannettaviin alueisiin trukkien käytössä.

Mukavuus

Trukkien kuljettajat viettävät trukeissaan useita tunteja joka päivä, mikä korostaa optimaalisten työolosuhteiden tärkeyttä entisestään. Näin voidaan varmistaa tehokas toiminta ja kuljettajien mukavuus. Linden ohjaamoja voidaan mukauttaa erinäisillä lisävarusteilla sopimaan tarvittaessa erityisvaatimuksiin. Linde esimerkiksi tarjoaa vahvistetut, pehmustetut istuimet ja jälkiasenteiset pidikkeet sähkölaitteille. Näin ollen trukkilaitteisto voidaan sovittaa täysin kuljettajan liikkeisiin ja työtapoihin.

Puiset ohjaussauvat Linde-trukeille

Ohjaussauvojen puiset kahvat

Työasemaa voidaan mukauttaa tyylikkäästi Linden puisilla ohjaussauvojen kahvoilla. Niitä on saatavilla yksittäisille ohjaussauvoille, keskitetyille ohjaimistoille ja ristisauvoille. Rakoilematon kovapuu tarjoaa erinäisiä hyötyjä tavanomaisiin muovikahvoihin verrattuna. Ne ovat mukavampia käyttää, likaantuvat vähemmän eivätkä aiheuta reaktioita muoviallergisille. Jokainen puukahva valmistetaan yksitellen Saksassa.

Päätepidikkeen esittelyvideo

Päätepidike

Päätepidikkeiden jälkiasennus mahdollistaa trukkikalustojen helpon sovittamisen käytettäväksi sähköisten päätelaitteiden kanssa. Tukeva ja korkeussäädettävä pidike kiinnitetään trukin oikeaan A-pilariin, ja sitä voi kallistaa tarpeen vaatiessa. Siinä on virtaliitäntä ja sammutusajastin päätteen keskeytyksetöntä käyttöä varten.

Linden istuinpäällyste

Istuinpäällysteet

Trukkien istuimet altistuvat kovalle rasitukselle likaantumisen sekä jatkuvan istuutumisen ja nousemisen myötä. Kulumisasteesta riippuen päällysteistä voi tulla siivottomia ja epämukavia. Mikrokuituveluurista valmistetut istuinpäällysteet ovat erittäin kestäviä ja helppoja ylläpitää. Keinonahkasta valmistetut sivukaistaleet parantavat kulumissuojausta entisestään.

Puhelinpidikkeen esittelyvideo

Puhelinpidike

Matkapuhelinpidikkeen ansiosta kuljettaja näkee näytön jatkuvasti ja voi käyttää laitetta helposti. Pidike on helppo asentaa pidikkeellä tai imukupilla ja se sopii kaikenlaisiin trukkeihin.

Kirjoituslevyn esittelyvideo

Kirjoituslevy

Perinteinen kirjoituslevy helpottaa asioiden järjestelyä ja parantaa tehokkuutta ohjaamossa edullisesti. Se helpottaa asiakirjojen käyttöä ja LED-valo parantaa luettavuutta.