Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Dieseltrukit

Tehopakkaukset
Linde Material Handlingin H50-dieseltrukit

Kun tarvitaan tuottavuutta ja kestävyyttä, Linde Material Handlingin dieseltrukki on oikea valinta. Kuormauskapasiteetti 1,4–18 tonnia: dieseltrukit voivat kuljettaa valtavia kuormia helposti myös ankarimmissa olosuhteissa. Lisäksi kaikki Linden dieselmallit tarjoavat huippuluokan käsittelysuorituskyvyn minimaalisella polttoaineenkulutuksella. Tämä tekee näistä trukeista korvaamattoman avun ulkokäytössä.

Linde on asettanut uudet standardit tehokkuudelle ja suorituskyvylle useiden vuosien ajan. Hydrostaattinen voimansiirto, kaksoispoljinohjaus ja loistava ergonomia mahdollistavat tarkan, nopean ja taloudellisen ohjauksen kaikissa tilanteissa. Linde Load Controlin avulla kuljettaja voi ohjata dieseltrukin työ- ja apuhydrauliikkaa yksinkertaisesti ja tarkasti kahdella käsinojiin integroidulla joystickillä. Kun tarvitaan maksimaalista voimaa, Lindellä on tarjota malleja myös erityisen raskaaseen käyttöön: raskailla trukeilla voidaan siirtää jopa 18 tonnia nopeasti, turvallisesti, taloudellisesti ja äärimmäisen tarkasti. Tämä merkitsee, että ohjaus on suorituskyvyltään huippuluokkainen kilpailijoihin verrattuna.

Juomavaraston ketteristä apureista metsäteollisuuden tehopakkauksiin: Linden dieseltrukit sopivat sekä intensiiviseen 24 tunnin jatkuvaan käyttöön että ajoittaiseen lyhyeen käyttöön. Tämän ansiosta käyttäjät hyötyvät toiminnan ja prosessien suunnittelun maksimaalisesta joustavuudesta. Linden dieseltrukkien erityisen kestävä rakenne merkitsee, että kuljettaja on suojattuna kaikissa tilanteissa samalla, kun näkyvyys pysyy optimaalisena. Kattava valikoima mekaanisia ja sähköisiä järjestelmiä parantaa turvallisuutta entisestään. Tehokkaan polttoaineenkulutuksen ansiosta Linden dieseltrukit ovat markkinoiden ympäristöystävällisimpiä ja matalapäästöisimpiä. Niitä voi tietyissä tilanteissa käyttää jopa sisällä.

Lue lisää

Ketterät ja monipuoliset dieselmoottoritrukit

H14 – H20 EVO

Tiukkoihin paikkoihin: kompaktit H14 – H20 EVO -polttomoottoritrukit varmistavat ohjauksen maksimaalisen suorituskyvyn ahtaimmissakin paikoissa.

Lue lisää

H20 – H35

Monipuoliset verkossa toimivat laitteet: H20 – H35 -polttomoottoritrukit ovat erittäin monipuolisia ja ne voidaan integroida helposti paikallisiin ohjelmistojärjestelmiin.

Lue lisää

H35 – H50

Tehokkaat monipuoliset laitteet: H35 – H50 -polttomoottoritrukit pääsevät todella omilleen vaativissa keskiraskaissa sovelluksissa, joissa vaaditaan jatkuvaa toimintaa.

Lue lisää

H50 – H80 EVO

Olipa kyseessä paperia, tiilet tai rakennusmateriaalit: kun raskaita kuormia täytyy siirtää nopeasti ja tarkasti, H50 – H80 EVO -polttomoottoritrukit ovat kuin kotonaan.

Lue lisää

HT100 – HT180 Ds

Tehoa ja näkyvyyttä: erinomaisen näkökentän ja hydrodynaamisen voimansiirron ansiosta HT100 – HT180 Ds -trukit sopivat erityisen hyvin ajoittaiseen käyttöön.

Lue lisää

H100 – H180 D

Tarkkuutta ja tehoa täydellisessä harmoniassa: hydrostaattisen voimansiirron ansiosta H100 – H180 D -raskastrukit sopivat ihanteellisesti jatkuvaan käyttöön.

Lue lisää
Linde Material Handlingin dieseltrukkeja käytössä metalliteollisuudessa

Linden dieseltrukit: pitkäkestoista tehoa

Olipa kyseessä metalliteollisuus, tukkumyynti tai tavaroiden kuljetus ulkovarastoissa, Linden dieseltrukit ovat omassa elementissään hankalissakin paikoissa. Tämä on niiden kestävien dieselmoottoreiden ansiota, sillä ne sietävät äärimmäisiä lämpötiloja. Dieselhaarukkatrukit tarjoavat ensiluokkaista suorituskykyä myös märissä, mutaisissa ja äärimmäisen pölyisissä ympäristöissä. Nämä trukit kiipeävät jyrkempiäkin kaltevia pintoja vaivatta ja tarjoavat mainion suorituskyvyn, kun raskaita kuormia tulee kuljettaa toistuvasti pitkillä etäisyyksillä. Dieseltrukkien todella korkean maavaran ansiosta edes epätasainen maasto ei pysäytä niitä.

Ominaisuudet

Linde Material Handlingin dieseltrukin ohjaamo

Turvallisuus

Kun kyseessä on kuljettajan, kuorman ja ympäristön turvallisuus, Linden trukit eivät jätä mitään sattuman varaan. Trukeissa on ensinnäkin vakiovarustuksena erinäisiä suojausjärjestelmiä. Lisäksi niiden matala painopiste varmistaa hyvän vakauden kääntyessä. Ohjaamon katto ja runko muodostavat tilavan ja suljetun turva-alueen, ja sieltä on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Tarjolla on useita apujärjestelmiä lisäsuojausta varten, esimerkiksi Linde Curve Assist -toiminto estää trukkia kulkemasta liian nopeasti kääntyessä.

Linde Material Handlingin dieseltrukin ergonominen ohjaamo

Ergonomia

Linden trukit tarjoavat kuljettajalle huippuluokan mukavuuden. Kuljettajat voivat säätää käsinojat ja istuimet sopimaan mittojensa mukaan, jotta he voivat keskittyä paremmin ja työskennellä keskeytyksettä pidemmän aikaa. Istuimet on suunniteltu mukaviksi selälle ja akselien, maston ja kallistussylinterien kumilaakerit vähentävät tärinää myös epätasaisessa maastossa. Suuressa ohjaamossa on myös paljon jalkatilaa. Kaikki näyttöjärjestelmät ja kytkimet ovat käden ulottuvilla. Ergonominen käyttökonsepti kaksoispoljinohjauksella ja Linde Load Control vähentävät väsymistä. Kuljettaja voi ohjata kaikkia maston ja noston liikkeitä tarkasti ja intuitiivisesti pelkillä sormillaan samalla, kun käsivarsi voi levätä käsinojalla.

Linde Material Handlingin dieseltrukit käytössä

Ohjattavuus

Pehmeä liikkeellelähtö, nopeat suunnanmuutokset ja tarkka ohjaus ahtaissakin tiloissa: hydrostaattisen voimansiirron ansiosta kuljettajalla on aina käytössä juuri oikea määrä tehoa. Linden polttomoottoritrukkien huoltovapaa hydraulijärjestelmä siirtää häviöttä tehon moottorista vetäviin pyöriin ja noston hydraulijärjestelmään. Kaksoispoljinohjaus, Linde Load Control ja hydrostaattinen järjestelmä varmistavat, että kuljettaja voi suorittaa kaikki ajo- ja nostoliikkeet nopeasti ja tarkasti. Tämä vähentää energiankulutusta ja auttaa alentamaan huoltokustannuksia. Ja kaiken tämän tulos? Maksimaalinen ohjattavuus ja minimaaliset käyttökatkokset.

Linde Material Handlingin dieseltrukkien yksinkertainen huolto

Huolto

Kun tarkastellaan Linden polttomoottoritrukkien huoltoa, voidaan löytää monta puoltavaa tekijää: helppo pääsy tärkeisiin osiin sallii huoltomekaanikoiden suorittaa työnsä nopeasti, mikä vähentää huoltokustannuksia. Lisäksi Linden dieseltrukeilla on erityisen pitkät huoltovälit. Tämä on mahdollista niiden useiden huoltovapaiden ja alhaisen huoltotarpeen osien ansiosta, mukaan lukien käyttöakseli, kallistussylinterin laakerit ja hydrostaattinen voimansiirto. Uudet korkean suorituskyvyn suodattimet tarjoavat lisäsuojaa kulumista vastaan.

Linde Material Handlingin connect:desk

Yhdistettävyys

Linden dieseltrukit keräävät erinäisiä käyttötietoja, jotka siirretään connect-kalustonhallintajärjestelmään matkapuhelinverkon tai WiFin kautta. Tämän ansiosta digitaalisia virhekoodeja voidaan käyttää trukin etädiagnostiikkaa varten. Käyttäjät voivat optimoida huollot ja korjaukset sekä laskea kustannuksia tehokkaasti connectin avulla. Lisäksi tulevaisuudessa ohjelmistopäivityksiä ja lisätoimintoja voidaan asentaa OTA (Over the Air) -päivityksinä. Tämä parantaa trukkien suorituskykyä ja toiminnallisuutta sekä pitää ne aina ajan tasalla. Linde käyttää tätä varten huippuluokan tietoturvalla varustettua pilvi-infrastruktuuria. Tämän ansiosta dieselrukit voidaan integroida ohjelmistojärjestelmiin huoletta niin, että tiedot suojataan.

Dieseltrukin hyötyjen yleiskatsaus

Tehokkuus

Hydrostaattisen voimansiirron ja Linde Load Controlin ansiosta kuljettaja voi suorittaa kaikki ohjaus- ja mastotoiminnot nopeasti ja tarkasti kaikissa tilanteissa.

Turvallisuus

Optimaalinen näkyvyys joka suuntaan ja valikoima apujärjestelmiä parantavat kuljettajan työturvallisuutta.

Mukavuus

Ohjaamon koko ja asettelu perustuvat ajoneuvoalan standardeihin. Se tarjoaa tehokkaan ja mukavan työympäristön.

Kustannustehokkuus

Linden hydrostaattinen voimansiirto toimii ilman vaihteistoa, kytkintä, tasauspyörästöä ja jarruja, mikä vähentää energiankulutusta ja alentaa huoltokustannuksia.

Kestävyys

Hydrostaattisen voimansiirron ja kestävän moottorin yhdistelmä hyödyttää erityisesti jatkuvassa käytössä pitkillä käyttöajoilla. Useat osat ovat lähes tai kokonaan huoltovapaita.

Trukin mukauttaminen eri tarpeisiin

Trukkeja käytetään moniin eri tarpeisiin. Siksi Linde tarjoaa erityispalvelun, jonka ansiosta kullekin dieseltrukin tuotesarjalle on saatavilla eri rakenneversioita, lisävarusteita ja jopa räätälöityjä ratkaisuja. Näin ollen jokainen trukki varustetaan täyttämään ihanteellisesti asiakkaidemme vaatimukset, jotta he voivat hyödyntää trukkinsa koko suorituskykypotentiaalin. Linde kehittää myös tarpeisiin mukautettuja ratkaisuja, joissa huomioidaan asiakkaan vaatimukset, joita tuotesarjan tavanomaiset vaihtoehdot eivät kata. Lisäpalveluita: Linde voi myös lisätä trukkeihin jälkiasennuksina lisävarusteita, kuten lämmitys, ilmastointi, sivusiirtolaite ja LED-työvalot. Tällä tavalla kokonaisiin kalustoihin voidaan jälkiasentaa muuttuvien käyttöolosuhteiden vaatimat varusteet.

Usein kysytyt kysymykset dieseltrukeista

Mikä on dieseltrukki?

Dieseltrukki on tietynlainen teollisuustrukki, jossa on dieselmoottori. Dieseltrukkeja käytetään yhden ihmisen toimesta, ja ne soveltuvat yleisluontoisten kuormien kuljettamiseen.

Kuka saa ajaa dieseltrukilla?

Dieseltrukin ajamiseen ei tarvita virallista ajokorttia, mutta työnantajan on annettava kirjallinen ajolupa. Alle 18-vuotiaat saavat käyttää trukkeja vain tietyissä olosuhteissa ja opastettuina.

Kuinka paljon dieseltrukki maksaa?

Dieseltrukin hinta vaihtelee mallista toiseen, joten yleispätevää arviota ei voi antaa. Hinta vaihtelee muun muassa kuormauskapasiteetin ja trukin varustelun mukaan.

Mitä lisävarusteita Linden dieseltrukeille on saatavilla?

Linde tarjoaa eri malliversioita ja laajan valikoiman varusteluita kullekin tuotesarjalleen. Nämä kaikki valmistetaan sarjatuotannossa.

Mitä käyttökustannuksia Linden dieseltrukkeihin liittyy?

Dieseltrukin käyttö- ja huoltokustannukset vaihtelevat mallin ja käytön mukaan. Linden dieseltrukkien erityishyöty on suhteellisen pieni polttoaineenkulutus ja matala huoltotarve. Esimerkiksi Linden lähes kulumattoman hydrostaattisen järjestelmän ansiosta Linden dieseltrukeissa ei tarvitse olla paljon huoltoa vaativaa jarrutusjärjestelmää. Suljettu öljynkierto hidastaa trukkia automaattisesti, kun polkimet vapautetaan. Hydrauliöljy tarvitsee vaihtaa vasta 6 000 käyttötunnin välein. Kuten TÜV NORD -sertifioidulla työsyklillä voidaan osoittaa, vuodessa on mahdollista säästää hankinta-, energia-, huolto- ja henkilöstökustannuksista jopa 2 500 euroa verrattuna seuraavaksi parhaan kilpailijan tuotteen ostamiseen ja käyttöön samalla kuormauskapasiteetilla.

Kuinka paljon polttoainetta Linden dieseltrukit käyttävät?

Linden dieseltrukkien polttoaineenkulutus vaihtelee mallin ja käytön mukaan. Kilpailijoihin verrattuna Linden trukit tarjoavat selvästi parhaan suorituskyvyn ja polttoainetehokkuuden välisen suhteen.

Minkä päästöstandardin Linden dieseltrukit täyttävät?

Linden dieseltrukit täyttävät helposti Euro 5 -päästöstandardin lakisääteiset päästörajat. Tämä johtuu niiden erityisen tehokkaista teollisuuusmoottoreista, jotka yhdessä Linden hydrostaattisen voimansiirron kanssa takaavat jatkuvasti optimaalisen kierroslukuvälin. Näin vähennetään sekä polttoaineenkulutusta että päästöjä.

Mitä apujärjestelmiä Linden dieseltrukeille on saatavilla?

Linde tarjoaa dieseltrukeilleen valikoiman sarjakohtaisia valinnaisia apujärjestelmiä: Linde Curve Assist säätää ajonopeutta kääntökulman mukaan vakauden parantamiseksi. Linde Load Assist vähentää etukallistumista ja nostonopeutta nostokorkeuden mukaan. Linde Safety Pilot näyttää tärkeitä parametreja, kuten painopisteen, nykyisen kuorman painon ja näiden perusteella sallitun enimmäisnostokorkeuden. Linde Motion Detection havaitsee trukin takana liikkuvat kohteet peruutuksen yhteydessä. Linde Safety Guard suojaa jalankulkijoita paikantamalla trukit senttimetrin tarkkuudella, käyttämällä varoitussignaaleita ja hidastamalla nopeutta automaattisesti.

Kuinka hydrostaattinen voimansiirto toimii?

Hydrostaattinen voimansiirto mahdollistaa Linden dieseltrukkien tarkan ja responsiivisen voimansiirron, joka on huomattavasti kilpailijoita parempi. Suljettu ja huoltovapaa hydraulijärjestelmä siirtää voiman teollisesta moottorista vetäviin pyöriin ja noston hydrauliikkajärjestelmään häviöttä, joten voimaa syötetään juuri tarvittava määrä kaikissa työtilanteissa. Muuttuvatilavuuksinen aksiaalimäntäpumppu käyttää yhtä aksiaalimäntämoottoria kussakin vetopyörässä öljynvirtauksen avulla. Tämä muuntaa öljynvirtauksen suoraan pyörintäliikkeeksi. Öljynvirtauksen suuntaa ja määrää ohjataan kahdella polkimella: oikea poljin liikuttaa trukkia eteenpäin ja vasen taaksepäin. Näin ollen dieseltrukin ajonopeutta voidaan säätää jatkuvasti, ja kulkusuuntaa voidaan vaihtaa nopeasti jalkoja siirtämättä. Tämä takaa hyvän ohjaustuntuman ahtaissakin paikoissa, pehmeän liikkeellelähdön sekä hyllyjen tarkan lastaamisen ja purkamisen.

Mitä digitaalisia toimintoja Linden dieseltrukeille on saatavilla?

Dieseltrukeissa on vakiovarusteena tiedonsiirtoyksikkö. Vaatimuksista riippuen soveltuvat tiedot voidaan lähettää palvelimille matkapuhelinverkon tai WiFin kautta Linde Material Handlingin keskitetyille pilvipalvelimille. Truck Health Management ilmoittaa trukin kulumisesta ja vaurioista. Tämä vähentää vakavien jälkivaurioiden riskiä ja varmistaa trukkien jatkuvasti korkean käytettävyyden. Trukit voidaan integroida mihin tahansa kalustonhallintajärjestelmään. Näin ollen käyttäjät voivat optimoida trukkiensa käyttöasteet, suunnitella huoltovälit tehokkaammin sekä hallita käyttöä ja muita kuljettajiin ja haarukkatrukkeihin liittyviä prosesseja. Linde Material Handling takaa korkeimpien tietoturvastandardien noudattamisen tietojen moninkertaisella salauksella niiden keräämisen, siirtämisen, käsittelyn ja säilytyksen yhteydessä.

Vuokraus, leasing vai ostaminen?

Jos olet löytänyt täydellisen dieseltrukin, tarjoamme mielellämme neuvoja valitsemasi ajoneuvon rahoittamiseen. Olipa tarpeesi tilapäinen apu tilaushuippujen ajaksi tai trukki jatkuvaan käyttöön, Linde tarjoaa kaikkiin vaatimuksiin sopivat vuokraus-, leasing- ja ostopaketit. Saat kattavat tiedot kaikista vaihtoehdoista ottamalla yhteyttä Linden myyntiin.

Onnistumistarinat – dieseltrukit käytössä

Olen onnellinen, jos kuljettajanikin ovat

Linde H25 -trukki on täydessä käytössä Rygol GmbH & Co. KG:n kalkkityömaalla. Kustannustehokkuus ja käyttäjäystävällisyys ovat huipputärkeitä tälle Ala-Baijerissa sijaitsevalle keskisuurelle yritykselle: heidän trukkiensa täytyy kestää 16 tunnin vuoroja. Tämä ei ole ongelma H25:lle.

Katso video

Pimeää, kuumaa ja likaista

BOHAI TRIMET GmBH:llä Sömmerdassa uuden H30:n täytyy sietää äärimmäistä kuumuutta ja huonoa ilmanlaatua. Ainoana kääntölaitteella varustettuna trukkina se on jatkuvassa käytössä materiaalien syöttämiseksi sulatusuuneihin ajoneuvo-osien valmistuksessa. Tämän trukin merkittävä hyöty on Linde-valaistuskonsepti yhdistettynä loistavaan näkyvyyteen kaikkiin suuntiin ja tasaiseen hydrauliikkaan.

Katso video