Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Sisälogistiikka- ja automaatioratkaisut käyttöösi

Kaikki täydellisesti synkronoituna
Kaaviokuvitus varaston prosesseista

Skaalautuva ja kustannustehokas automaatio on optimaalisen materiaalivirran kriittinen elementti. Automaattisilla menetelmillä voidaan varmistaa johdonmukaiset, tehokkaat ja joustavat prosessit. Ne nopeuttavat tavaroiden käsittelyä ja auttavat minimoimaan onnettomuudet sekä tavaroiden ja infrastruktuurin vauriot. Tarjoamme automaattitrukit, uusimman teknologian ja kattavan materiaalivirran konsultointipalvelun, jotta voit hyödyntää taloudellista potentiaaliasi täysin. Analysoimme kokonaiset materiaalivirrat tai yksittäiset prosessivaiheet aina toimituksesta lähetykseen hyödyntämällä kattavaa sisälogistiikan asiantuntemustamme. Olipa kyseessä olemassa oleva järjestelmä tai uusi projekti, automaation tavoitteena on aina maksimoida tehokkuus. Tarjouksemme ei rajoitu vain automaattitrukkeihin. Tarjoamme kumppaniyritystemme kanssa kaiken tarvitsemasi prosessien automatisointia varten.

Mukautetut automaatioratkaisut

Linden automaatioratkaisujen avulla voit virtaviivaistaa materiaalivirtaasi ja maksimoida tehokkuuden. Meillä on tarjolla valikoima standardisoituja ratkaisupaketteja, joiden avulla eri toimialojen yritykset voivat hypätä automaattisen sisälogistiikan maailmaan kustannustehokkaalla ja skaalautuvalla tavalla. Tarjoamme myös neuvoja yksittäisiin prosesseihin ja haasteisiin. Viime vuosien aikana olemme toteuttaneet satoja automaatioprojekteja useilla eri toimialoilla ympäri maailman. Meillä on tarjota erinomaiset ratkaisut prosessien osittaiseen tai kattavaan automatisointiin alalla kuin alalla. Erityisosaajamme ovat aina valmiina tukemaan automaattisten varasto- ja kuljetusjärjestelmien suunnittelua, toteutusta ja käyttöönottoa.

Automaatioteknologia

Linde Material Handling tarjoaa valtavan valikoiman automaattitrukkeja joustaviin ja skaalautuviin automaatioratkaisuihin. MATIC-sarjan sähkötrukeissa, lavansiirtotrukeissa ja vetotrukeissa on älykästä navigointi- ja turvallisuusteknologiaa, ja ne toimivat yhdessä ihmisten kanssa ahtaimmissakin paikoissa.

Lue lisää

Intelligent automation for intralogistics processes

Our experience from countless customer projects in a range of different industries means that Linde Material Handling has a detailed understanding of intralogistics processes. We have used this understanding to develop standard applications to fully automate individual process steps or complete material flows.

Lue lisää

Materiaalivirtojen kumppanisi

Linde Material Handling on luotettava kumppani, joka tarjoaa materiaalivirtojesi kattavan optimoinnin. Sisälogistiikan ja automaation asiantuntijamme tukevat sinua aina nykyisen tilanteesi analysoinnista tarpeidesi mukaan räätälöidyn materiaalivirtajärjestelmän käyttöönottoon asti.

Lue lisää

Software for intralogistics and automation

The digital control and networking of intralogistics and automation solutions ensures process reliability and work safety in the material flow. Linde Material Handling provides cutting-edge software solutions, including a scalable Warehouse Management System and a flexible forklift guidance system.

Lue lisää