Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Haarukkavaunut

Kätevä laite
Linde Material Handlingin haarukkavaunut M25, M25 Scale+ ja M10 X

Haarukkavaunut ovat monipuolisia laitteita ja hyödyllisiä kaikenlaisissa varastoissa. Nämä ketterät ja helppokäyttöiset haarukkavaunut sopivat ihanteellisesti tilanteisiin, joissa täytyy kuljettaa suuri määrä tavaroita tai raskaita kuormia nopeasti ja tehokkaasti lyhyillä välimatkoilla. Ne selviävät ongelmitta kapeista käytävistä, ahtaista kuorma-autojen lastausalueista ja jyrkistä rampeista. Linde Material Handlingin haarukkavaunut menestyvätkin erityisen hyvin ahtaissa paikoissa niiden kompaktin rakenteen ja tarkan ohjauksen ansiosta.

Useimpia haarukkavaunuja käytetään vetotangolla. Linden mallien vetotanko on suunniteltu käytettäväksi yhdellä kädellä, ja sen ergonominen kahva tekee ohjauksesta helppoa myös raskaimmilla kuormilla. Vetotanko myös mahdollistaa tehokkaan kääntämisen, jotta käyttäjä voi asemoida haarukkavaunun tarkasti ahtaissa paikoissa. Linden haarukkavaunujen vetäminen ja työntäminen on vaivatonta, koska pyörän vastus on hyvin alhainen. Haarukkavaunut rakennetaan kestäviksi ja niiden hydrauliikka suojataan pölyn sisäänpääsyltä. Ne sopivat siis ihanteellisesti pitkiin käyttöaikoihin vaativissa olosuhteissa.

Linden haarukkavaunut

M25

M25-lavansiirtovaunun erityisen kestävä rakenne kestää 25% enemmän painoa vertailukelpoisiin malleihin nähden.

Lue lisää

M25 Scale+

M25 Scale+ -lavansiirtovaunussa on suuri kuormituskyky ja vaakajärjestelmä kuorman tarkkaan dokumentointiin.

Lue lisää

M10 X/XE

Linde Material Handlingin M10 X- ja M10 XE -lavansiirtovaunut nostavat haarukan ihanteelliseen työkorkeuteen saksinostimella. Tämä mahdollistaa monipuolisen käytön kuljetuksessa, keräilyssä ja työalustana.

Lue lisää

Kätevä lisäys kaikkiin varastoihin

Haarukkavaunut ovat kestäviä, monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Oikealla Linde-tuotteella voit siirtää kaikenlaisia kuormia nopeasti ja helposti. Kaikissa haarukkavaunuissamme on tukevat teräsrungot, jotta käyttäjät voivat hyödyntää kuormauskapasiteettia kokonaisuudessaan ja pitää tuottavuuden jatkuvasti korkealla. Intuitiivisen ohjauksen ja ergonomisen suunnittelun ansiosta käyttäjät voivat ohjata haarukkavaunua helposti ja nostaa raskaimpiakin kuormia. Linden kaikkien haarukkavaunujen haarukoiden etuosiin on asennettu rullat, jotta ne voi liu’uttaa tasaisesti lavojen alle ja jotta pienemmät, enintään 200 kg:n kuormat, voidaan nostaa nopeasti ja tehokkaasti pikanostotoiminnolla.

Linden vetotrukin akun vaihtaminen M25-haarukkavaunun avulla

Täydellinen haarukkavaunu kaikkiin vaatimuksiin

Linden haarukkavaunujen valikoimaan kuuluu tuotteita kaikenlaisiin käyttöympäristöihin. Mukautusvaihtoehtoihin sisältyy eripituisia haarukoita ja erityiset polyuretaanirenkaat ympäristöihin, joissa melutaso tulee minimoida. Saatavilla on myös erityismalleja saksinostimilla ja integroiduilla vaa’oilla. Oli siis tehtävä mikä tahansa, löydät varmasti siihen sopivan haarukkavaunun.

Standardiversio – M25

Tarvitseeko sinun kuljettaa tavaroita pieniä välimatkoja nopeasti ja tehokkaasti? Siinä tapauksessa Linden monipuolinen M25-haarukkavaunu sopii sinulle. M25:n enimmäiskuormauskapasiteetti on kestävän teräsrunkonsa ansiosta 2 500 kg, eli 25 % enemmän kuin vertailukelpoisilla malleilla. Sen hydrauliikka on suojattu pölyn sisäänpääsyltä, joten se sopii tavaran käsittelyyn vaativimmissakin varastoympäristöissä.

Vetotangon kääntökulma on 105 astetta, joten se tarjoaa loistavan ohjattavuuden ahtaissa paikoissa. Lisäksi vetotangon leveä kahva suojaa käyttäjän käsiä kolhuilta ohjauksen aikana. Matalarakenteinen runko auttaa myös välttämään jalkojen vammoja. Vakiomallisessa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa versiossa on avoimet haarukat, mikä sopii ihanteellisesti kosteustasoltaan korkeisiin käyttöympäristöihin. Suljetuilla haarukoilla varustettu parannettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio sopii korkeaa hygieniatasoa vaativiin ympäristöihin.

Lue lisää M25:stä
Linde Material Handlingin M25-haarukkavaunu on kätevä lisäys kaikenlaisiin varastoihin.

Painoluokkansa parhaimmistoa – M25 Scale+

Linde Material Handlingin M25 Scale+ -haarukkavaunu integroiduilla vaa’oilla

Linde M25 Scale+:lla voit yhdistää punnitsemisen ja kuljetustehtävät yhteen työvaiheeseen. Tämä integroiduilla vaa’oilla varustettu erityisvalmisteinen haarukkavaunu tarjoaa tarkan punnituksen ja tarvittaessa tavaroiden painon digitaalisen tallennuksen jopa 0,5 kg:n tarkkuudella. Käyttäjän ei tarvitse siirtyä erilliselle vaa’alle, vaan kuljetus ja punnitus voidaan yhdistää samaan laitteeseen, mikä parantaa käsittelykapasiteettia huomattavasti.

Näiden haarukkavaunujen kestävän ja vääntymiä vastustavan rakenteen ansiosta niillä on erityisen korkea, jopa 2 500 kg:n kuormauskapasiteetti. Kumirenkaat auttavat vähentämään tärinää ja varmistavat ajon sujuvuuden. Haarukoiden etuosien pienet rullat sopivat vaivatta lavoihin.

Lue lisää M25 Scale+:sta

Uusiin korkeuksiin – M10 X ja M10 XE

Linden erityisvalmisteisissa M10 X- ja M10 XE -haarukkavaunuissa on integroidut saksinostimet. Saksinostimen ansiosta käyttäjä voi nostaa haarukat mukavalle korkeudelle jopa 800 millimetriin selän rasituksen vähentämiseksi. Nämä kaksi mallia eroavat hieman toisistaan: M10 X:n saksinostinta ohjataan manuaalisesti vetotangolla, kun taas M10 XE:ssä on sähköinen nostolaite, jotta käyttäjä voi nostaa lavoja ja tavaroita tarvitulle korkeudelle napin painalluksella.

Kummassakin mallissa on vahvistettu vetotanko ja kestävä vääntymiä vastustava runko, joka on suunniteltu jopa 1 000 kg:n kuormille. Takarenkaiden vasemmalla ja oikealla puolella olevat pienet ankkurit parantavat vakautta, kun nostimen korkeus on yli 400 mm. Saksinostintoiminto on erityisen kätevä, kun haarukkavaunua käytetään liikkuvana työasemana tai kun tavaroita keräillään ahtaissa paikoissa.

Lue lisää M10 X:stä ja M10 XE:stä
Linde Material Handlingin saksinostimella varustetut M10 X- ja M10 XE -haarukkavaunut