Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Linden haarukkatrukit ja varastotrukit

Tuotevalikoimamme
Kolme Linde-haarukkatrukkien tuotevalikoimaa

Aina sopiva tuote tarpeisiisi

Linde Material Handling tarjoaa asiakkaille 77 tuotesarjallaan laajimman sisälogistiikan tuotevalikoiman. Eri runko- ja mastoversioiden, akkukokojen, rakenteiden, ohjaamoiden ja erityisvarustelujen ansiosta tuotteet voidaan aina sovittaa asiakkaan vaatimuksiin.

Voit lukea lisätietoja tuoteryhmistämme täältä:

Sähkötrukit

Linde Material Handlingin sähkötrukit sopivat tarkkuutta ja tehokkuutta vaativiin logistiikkaprosesseihin erityisesti niiden kompaktin akselin ansiosta.

Lue lisää

Polttomoottoritrukit

Linde Material Handlingin polttomoottoritrukkien hydrostaattinen voimansiirto mahdollistaa erityisen tarkan ja tehokkaan ohjattavuuden.

Lue lisää

Lavansiirtovaunut

Linde Material Handlingin lavansiirtovaunuilla voidaan varmistaa nopeat kuljetusprosessit varastotöissä, toimituksissa ja keräilyssä.

Lue lisää

Pinontatrukit

Linde Material Handlingin pinontatrukeilla voi nostaa jopa 2 tonnin kuormia jopa 6 metrin korkeuteen huipputurvallisella ja -tarkalla tavalla myös ahtaissa paikoissa.

Lue lisää

Kapeakäytävätrukit

Käsittelyn korkea suorituskyky ja erityisesti turvattu käsittely kapeilla käytävillä – Linde Material Handling on suunnitellut kääntökelkkatrukit ja pystysuuntaiset keräilytrukit vastaamaan erittäin kapeiden käytävien haasteisiin.

Lue lisää

Työntömastotrukit

Kuormien käsittely varastoissa vaatii erilaisia ohjausliikkeitä, usein ahtaissa paikoissa ja korkeilla hyllyillä. Linden työntömastotrukit on räätälöity näihin olosuhteisiin.

Lue lisää

Keräilytrukit

Linde-keräilytrukkien erityinen suunnittelukonsepti varmistaa nopean, tarkan ja mukavan keräilyprosessin.

Lue lisää

Vetotrukit ja kuljetustasotrukit

Linde Material Handlingin vetotrukit ja kuljetustasotrukit mahdollistavat nopean ja luotettavan kuljetuksen myös pienessä tilassa ja kapeilla käytävillä.

Lue lisää

Logistiikkajunat

Linde Material Handlingin logistiikkajunat ovat ihanteellinen kuljetusratkaisu synkronoidun tuotannon materiaalivirtoihin.

Lue lisää

Automaatioteknologia

Linde Material Handling tarjoaa valtavan valikoiman automaattitrukkeja joustaviin ja skaalautuviin automaatioratkaisuihin. MATIC-sarjan sähkötrukeissa, lavansiirtotrukeissa ja vetotrukeissa on älykästä navigointi- ja turvallisuusteknologiaa, ja ne toimivat yhdessä ihmisten kanssa ahtaimmissakin paikoissa.

Lue lisää

Räjähdyssuojatut trukit

Linde Material Handlingin räjähdyssuojatuissa trukeissa yhdistyvät sarjatuotantotrukkien hyväksi todistetut ja kattavat ATEX-direktiivin mukaiset räjähdyssuojauksen hyödyt.

Lue lisää