Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Käytetyt trukit

Yksilölliset ratkaisut hyväksytyillä trukeilla
Käytetyt trukit Linde Material Handlingilta kunnostettuina korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

Nopea käytettävyys, tehokkuus ja joustavuus ovat onnistuneen sisälogistiikan tärkeitä tekijöitä. Samaan aikaan hintapaineet ovat korkealla kaikilla aloilla. Linden hyväksytyt käytetyt trukit kunnostetaan korkeimmilla laatustandardeilla, ja ne tarjoavat suorituskykyisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon uusille trukeille moneen käyttöön.

Linde Material Handlingin erityistarjous

Hyväksyttyjen trukkien ohjelmamme tarjoaa vieläkin enemmän hyötyjä: Saat pääsyn laajaan valikoimaan kunnostettuja trukkeja, ja voit myös mukauttaa haluamasi käytetyn trukin omiin käyttövaatimuksiisi. Tämän prosessin helpottamiseksi olemme koonneet erilaisia toiminto- ja palvelupaketteja, joita voit yhdistellä modulaarisesti.

Kolme vaihetta käytetyn trukin hankintaan Lindeltä

1. Valitse kunnostettu trukki suuresta valikoimastamme.

2. Tilaa käyttötarkoituksesi vaatimat toiminto- ja palvelupaketit.

3. Saat käytetyn trukin toimitettuna suoraan työpaikalle ilman viiveitä.

Hankkimalla käytetyn trukin hyödyt kattavista palvelusopimuksistamme ja valinnaisesta takuun pidennyksestä kuudesta 12:een kuukauteen, mukaan lukien kaikki teknisen paketin osat.

Linde Material Handlingin käytetyn trukin kaava: modernisoitu haarukkatrukki + palvelupaketit = huippulaadukas yksilöllinen ratkaisu

Yksi standardi – premium-laatu

Kaikki tarjoamamme käytetyt trukit käyvät läpi standardisoidun prosessin, jolla taataan korkea laatu alusta loppuun:

Tiedämme, mistä trukkimme tulevat

Hyväksyttyjen trukkien ohjelmamme käytetyt trukit ovat kaikki peräisin Linden vuokrakalustosta, tai ne ovat vuokrapalautuksia. Käytettyjen trukkien huoltohistoria on dokumentoitu täysin tämän mukaisesti ja siinä osoitetaan, että kaikki huolto- ja korjaustoimet on suoritettu ainoastaan Linden huoltoteknikoiden toimesta. Tämän lisäksi jokainen käytetty trukki käy läpi tiukan testausprosessin, ja vain kaikki määritellyt kriteerit täyttävät trukit valitaan kunnostettaviksi.

Seitsemänvaiheinen kunnostusprosessi

Ympäri Eurooppaa sijaitsevissa kunnostuskeskuksissamme kunnostetaan kaikki tulevat hyväksytyt trukit seitsemänvaiheisella teollisella prosessilla. Ensimmäiseksi kokenut henkilöstömme tunnistaa vaaditut huolto- ja korjaustyöt, ja he purkavat trukit yksittäisiin osiinsa. Testaamme osien toiminnan, kulumisen ja turvallisuuden korkeiden standardiemme mukaisesti. Kun mahdollista, korjaamme osat ja vaihdamme ne tarvittaessa uusiin alkuperäisosiin. Kokoonpanot puhdistetaan ja maalataan uudelleen. Sitten käytetty trukki kootaan uudelleen. Laatutarkistuksen jälkeen trukit ovat valmiita uuteen elinkaareen kuuden kuukauden tai 500 käyttötunnin takuulla.

Oikea hyväksytty trukki käyttöösi

Olipa tarpeenasi sitten yksittäisen haarukkatrukin korvaaminen tai useiden käytettyjen trukkien lisääminen kalustoon: Linden hyväksytyille trukeille tarjotaan erinäisiä mahdollisuuksia trukin mukauttamiseksi liiketoimintasi vaatimuksiin ja käyttöolosuhteisiin, jotta voidaan varmistaa, että kalustosi noudattaa yhtenevää teknistä standardia. Kukin pakettimme sisältää määriteltyjä toimintoja, jälkiasennettuja osia ja huoltovaihtoehtoja. Voit parannella yksittäisiä osa-alueita, kuten turvallisuutta, ergonomiaa tai energiankulutusta, tai yhdistellä useita paketteja modulaarisella tavalla. Tämä tarkoittaa, että voit hyötyä aina Linden uusimmasta tekniikasta.

Pakettiemme yleiskatsaus

Kuluvat osat

Pidennä käytetyn trukkisi käyttöikää vaihtamalla rasittuneita osia uusiin alkuperäisosiin.

Käyttäjät

Varmista optimaaliset työolot täysin uusitulla käyttäjän työasemalla.

Turvallisuus

Paranna työprosessiesi turvallisuutta ja vähennä trukkien ja tavaroiden vaurioita.

Valaistus

Paranna käyttäjien näkyvyyttä jokapäiväisessä työssä laadukkailla LED-työvaloilla.

Värit

Valitse käytetyille trukeillesi mukautetut värit sopimaan yrityksesi väreihin tai kalustosi näkyvyyden parantamiseksi.

Energia

Paranna käytetyn trukkisi energiatehokkuutta uudella ajoakulla.

Akkupalvelu

Voit varmistaa pitkäaikaisen tehokkuuden voimajärjestelmän täydellä palvelusopimuksella.

Palvelusopimus

Minimoi käyttökatkokset ja odottamattomat korjaukset säännöllisellä ennakoivalla huollolla.

Täysi palvelu

Täysillä palvelusopimuksillamme voit suojata haarukkatrukkiasi ja varmistaa sen parhaan mahdollisen käytettävyyden ennakoitavalla budjetilla.

Takuu

Pidennä takuutasi kuudesta kahteentoista kuukauteen tai viidestäsadasta tuhanteen käyttötuntiin.

Viisi lisäarvotekijää

Laatu

Kunnostamme kaikki käytetyt trukkimme ympäri Eurooppaa sijaitsevissa kunnostuskeskuksissamme korkealaatuisella standardisoidulla prosessilla. Kaikki trukit puretaan, niiden kaikki osat tarkistetaan ja sitten osat tarvittaessa korjataan tai vaihdetaan. Näin varmistetaan, että kaikki tilaamasi trukit täyttävät aina korkeimmat laatustandardit.

Yksilölliset varusteet

Turvallisuus, ergonomia ja energiankulutus ovat tärkeitä tekijöitä työprosessiesi tehokkuuden ja tuottavuuden parantamisessa. Voit yhdistellä erilaisia modulaarisia paketteja hyväksyttyjen käytettyjen trukkien ominaisuuksien parantamiseksi. Paketit perustuvat Linden viimeisimpään tekniikkaan, jota käytetään myös uusimmissa haarukkatrukkimalleissamme.

Saatavuus

Tarjoamme joustavuutta haarukkatrukin ostamiseksi juuri silloin kun tarvitset sitä. Voit valita käytetyt trukit laajasta mallivalikoimasta ja mukauttaa ne yksitellen. Koska meillä on aina varastossa suuri määrä kunnostettuja trukkeja, voimme mukauttaa tilauksesi nopeasti ja tehdä toimituksen toimipaikallesi sinulle sopivaan aikaan.

Kestävyys

Kun ostat hyväksytyn käytetyn trukin Lindeltä, osallistut resurssien vastuulliseen käyttöön. Kunnostus vähentää kulutettujen raakamateriaalien kokonaismäärää ja pienentää tuotteen ekologista jalanjälkeä huomattavasti. Standardisoitu kunnostusprosessimme parantaa käytön tehokkuutta ja täyttää korkeimmat ympäristö- ja turvallisuusstandardit.

Suorituskyky

Linde se on – kunnostetut käytetyt trukkimme ilmentävät Linde-tuotemerkin perusarvoja, kuten suorituskyky, tehokkuus, käyttäjäystävällisyys, monipuolisuus ja luotettavuus. Kunnostamme kaikki käytetyt trukit niiden samojen tiukkojen standardien mukaisesti, joita sovelletaan Linden kaikkiin haarukkatrukkeihin. Näin varmistetaan korkea suorituskyky kaikissa ympäristöissä – olipa sitten kyse yksittäisestä ratkaisusta tai osasta suurempaa kalustoa.