Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Koulutus

Johdonmukaisesti hyvä koulutus
Linden tarjoama trukinkuljettajakoulutus

Trukinkuljettajien koulutus on turvallisen ja sujuvan toiminnan perustuvavanlaatuinen vaatimus. Vastuu tästä on käyttäjällä. Tämä pätee useilta osin myös lakiteknisesti. Erinäiset työn ja teollisuuden turvallisuutta ja onnettomuuksien ehkäisyä koskevat määräykset vaativat, että kaluston käyttäjät on koulutettu asianmukaisesti. Lisäksi koulutetut työntekijät voivat paremmin välttää onnettomuuksia ja vaurioita sekä niihin liittyviä käyttökatkoja. Linde-palvelukumppanisi tarjoavat koulutusta ja kehitysmahdollisuuksia erilaisia teollisuustrukkeja ja logistiikkatoimintoja varten. Koulutus voidaan järjestää paikan päällä tai Linde-palvelukumppanisi tiloissa.

Trukinkuljettajien koulutus

Useissa maissa trukinkuljettajien koulutus on pakollinen vaatimus trukin käyttöä varten. Laillisten vaatimusten ohella on myös paljon muita tapoja, joilla kuljettajien hyvä koulutus hyödyttää yrityksiä. Trukit ja varotoimet hyvin tuntevat kuljettajat aiheuttavat vähemmän onnettomuuksia. Tämä vähentää trukkien ja tavaroiden vaurioita sekä niiden aiheuttamia käyttökatkoja. Lisäksi koulutuksissa opetetaan kuljettajia käyttämään trukkeja tuottavalla ja energiaa säästävällä tavalla. Tähän sisältyvät kuormasuhteiden, kallistusvakauden, ylläpidon, huollon, onnettomuuksien syiden ja niihin vastaamisen tuntemus. Trukinkuljettajien koulutukseen sisältyvät teorian ja käytännön osuudet sekä kumpaankin liittyvä koe.

Linde Material Handlingin kuljettajakoulutus

Trukinkuljettajien koulutuksen hyötyjen yleiskatsaus

 • Trukkien käyttö lakisääteisellä tavalla
 • Parempi turvallisuus ja tuottavuus
 • Vähemmän tavaroiden, laitteiston ja trukkien vaurioita
 • Akunkeston optimointi
 • Koulutus paikan päällä tai Linden tiloissa
 • Mukautetut koulutuspaketit

Julisteet päivittäisiä tarkistuksia varten

Trukkien säännöllinen ylläpito, kuten koulutuksessa neuvotaan, voi joskus unohtua päivittäisessä toiminnassa. Linde auttaa tässä tarjoamalla kaksi julistetta polttomoottori- ja sähkötrukkien päivittäisiä tarkistuksia varten. Näkyvällä paikalla pidettynä ne tarjoavat kuljettajille muistutuksia ja tukea trukkien säännöllistä ylläpitoa varten.

Voit hankkia nämä julisteet Linde-myyjältäsi.

köysilaskeutumiskoulutus

Keräilytrukista köydellä laskeutumisen koulutus

Köysilaskeutumiskoulutus auttaa varmistamaan, että keräilytrukkien käyttäjät ovat valmiina hätätilanteisiin. Koulutukseen osallistujat oppivat, kuinka laskeutumislaitteisto ja -prosessi toimivat sekä mitä tehdä pelastusoperaation aikana.

Kävellen ohjattavien trukkien koulutus

Kävellen ohjattavat trukit, kuten sähköiset haarukkavaunut, ovat käytännöllisiä, ketteriä ja erittäin suosittuja logistiikka-apureita. Vaikka niiden käyttö onkin suoraviivaista ja intuitiivista, niihin liittyy tilastollisesti enemmän onnettomuuksia. Siksi on erittäin tärkeää, että työntekijät tuntevat niiden vaarat ja oikeat käyttötavat. Linden tarjoamassa koulutuksessa opetetaan osallistujille kaikki tarvittavat aiheet, kuten seuraavat:

 • Vakaus
 • Onnettomuuksien esimerkkejä
 • Oikeanlainen käyttö
 • Päivittäinen toiminnan tarkistus
 • Akun oikeanlainen lataus
 • Ylläpito ja huolto