Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Polttomoottoritrukit

Ohjattavuutta parantava hydrostaattinen voimansiirto
Linde Material Handlingin polttomoottoritrukit hydrostaattisella voimansiirrolla

Nopeat tavarankäsittelyprosessit onnistuvat vain trukeilla, joissa on tarkka voimansiirto ja ohjattavuus, mikä myös säästää aikaa ja parantaa käsittelykapasiteettia. Linde Material Handling on vuosikymmenten ajan asettanut polttomoottoritrukkien tuottavuuden ja tehokkuuden standardit.

Hydrostaattisen voimansiirron, kaksoispoljinohjauksen, Linde Load Controlin ja Linde-trukkien loistavan ergonomian yhdistelmän ansiosta kuljettaja voi suorittaa kaikki siirto- ja nostotehtävät nopeasti ja tarkasti. Älykkään ohjauksen sekä diesel-, ponnekaasu- tai maakaasumoottorin yhdistelmällä varmistetaan, että tarvittava teho on aina käytettävissä.

Turvallisuus on myös Linden polttomoottorikäyttöisten vastapainotrukkien tärkeä kehitysperiaate, jonka pohjalta on kehitetty hienostunut rakenne erityisen kestävillä ja optimaalisen näkyvyyden tarjoavilla osilla ja komponenteilla. Lisäksi erinäiset mekaaniset ja sähköiset järjestelmät tehostavat trukkien aktiivista ja passiivista suojaustasoa.

Linden laaja polttomoottoritrukkien valikoima kattaa kuormauskapasiteetit välillä 1,4–18 tonnia.

Hydrostatiikka

Hydrostaattiseen voimansiirtoon kuuluu polttomoottorin voimalla toimiva pumppu. Tämä pumppu siirtää voimaa öljynpaineen kautta suljetussa piirissä, joka on yhdistetty vetoakselin kahteen hydraulimoottoriin. Kuljettaja ohjaa öljyvirran määrää ja suuntaa sekä siten trukin nopeutta ja suuntaa käyttämällä Linden kaksoispoljinohjausta. Trukin suuntaa voidaan vaihtaa yksinkertaisesti vaihtamalla poljinta. Tämä sulkee öljyn kierron ja hidastaa trukkia eli erillistä jarrujärjestelmää ei tarvita. Sama koskee myös kytkintä ja vaihteistoa. Tämän ansiosta Linden hydrostaattinen voimansiirto toimii joustavasti, yhdenmukaisesti ja tasaisesti. Tämä innovatiivinen voimansiirto mahdollistaa Linden polttomoottoritrukkien ketteryyden ja tehokkuuden.

Linde-trukin polttomoottori

Kustannustehokkaat ja kestävät trukit

Tehokas ohjattavuus, ergonomiset työtilat ja kattavat turvallisuuspaketit – nämä periaatteet ovat johtaneet uusimman sukupolven polttomoottoritrukkien kehitykseen. Siksi trukeissa on esimerkiksi erityisen taloudelliset moottorit, ja alhaisen huoltotarpeen ansiosta niitä voidaan käyttää pitkiäkin aikoja keskeytyksettä. Helppo pääsy huoltomoduuleihin varmistaa, että huoltoprosessit ovat nopeita ja yksinkertaisia.

Terveellinen työskentely

Ergonomian tukemiseksi trukit suunnitellaan kuljettajan ympärille. Tähän vaikuttavat muun muassa säädettävät käsinojat ja mukavat, selälle ystävälliset istuimet. Akseleiden, maston ja kallistussylinterien kumilaakerit sekä mukavat istuimet vähentävät kuljettajan tuntemaa tärinää.

Linde Load Control ja kaksoispoljinohjaus ovat tärkeässä roolissa tässäkin. Kuljettaja voi yhtä aikaa ohjata ajamista jaloillaan ja nostotoimintoja sormillaan. Tämä vähentää tarpeetonta liikettä eli kuljettajat voivat työskennellä pidempään väsymättä.

Liikkuvan trukin turvallisuus

Polttomoottorikäyttöiseen vastapainorukkiin liittyy useita kuljettajan ja kuorman suojauksen kannalta tärkeitä tekijöitä, mukaan lukien näkyvyys, avustinjärjestelmät ja erinäiset rakenteelliset suojauselementit, kuten Linde Protector Frame -runko enintään viiden tonnin malleille ja raskaiden trukkien optimoidun näkyvyyden varmistava vastapaino. Näin voidaan varmistaa, että Linden polttomoottoritrukit tarjoavat korkeimman suojaustason kaikessa käytössä sekä kuljettajalle että ympäristölle.

Jatkuva kehitys

Jatkuva kehitys on yksi Linde Material Handlingin ydinperiaatteista. Esimerkiksi hydrostaattista voimansiirtoa on kehitetty eteenpäin vuosikymmenten ajan polttomoottoritrukkien tehokkuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Huomioimme suunnittelussa aina erinomaisen käytettävyyden, suorituskyvyn, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Huippuesimerkkejä Linden innovaatioista ovat avustinjärjestelmät, kuten Linde Safety Pilot, joka parantaa tuottavuutta ja luotettavuutta, sekä vakavia moottorivaurioita estävä Engine Protection System (EPS) -moottorinsuojausjärjestelmä. Järjestelmä valvoo moottorin tärkeitä parametreja, kuten öljyn tasoa ja painetta, ja varoittaa kuljettajaa, jos arvot ovat liian korkealla. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, LEPS rajoittaa trukin nopeuden ryömimistasolle.

Tehokkuus

Hydrostaattisen voimansiirron ja Linde Load Controlin ansiosta kuljettaja voi suorittaa kaikki ohjaus- ja mastotoiminnot nopeasti ja tarkasti kaikissa tilanteissa.

Turvallisuus

Optimaalinen näkyvyys joka suuntaan ja valikoima avustinjärjestelmiä parantavat kuljettajan työturvallisuutta.

Kustannustehokkuus

Linden hydrostaattinen voimansiirto toimii ilman vaihteistoa, kytkintä, tasauspyörästöä ja jarruja, mikä muun muassa alentaa energiankulutusta ja huoltokustannuksia.

Kestävyys

Hydrostaattisen voimansiirron ja kestävien moottoreiden yhdistelmä on hyödyllinen erityisesti silloin, kun trukki on jatkuvassa käytössä pitkillä käyttöajoilla. Useammat osat eivät edes vaadi lainkaan huoltoa.

Mukavuus

Ohjaamon koko ja asettelu perustuvat ajoneuvoalan standardeihin, jotta saadaan aikaiseksi nopeatoiminen ja mukava työympäristö.

Mittojen mukaan valmistetut trukit

Jokainen käyttötarkoitus on omanlaisensa. Siksi Linde tarjoaa eri rakenneversioita ja laajan valikoiman varusteluita kullekin tuotelinjalleen. Nämä kaikki valmistetaan sarjatuotannossa. Näin ollen kukin trukki voidaan räätälöidä yksittäisen käyttötarkoituksensa vaatimuksiin, ja asiakas saa täyden hyödyn laitteistonsa suorituskyvystä.

Myyntiorganisaatiomme tarjoaa erityispalveluita, kun saatavilla oleva sarjatuotantovaihtoehto ei sovi asiakkaan tarpeisiin kokonaan. Erityisosaajat analysoivat pyynnöt ja valmistelevat yhdessä kehitys- ja tuotantotiimien kanssa käyttötarkoitukseen mukautetun ratkaisun.

Lisäksi Linde voi tarjota olemassa oleviin trukkeihin lisätoimintoja, kuten lämmitys ja ilmastointi (sisältää fluorattuja hiilivetyjä), integroitu haarukan sivusiirtolaite ja LED-työvalot, jotka ovat saatavilla jälkiasennuksina Linden asiakkaille olemassa olevien trukkien pitämiseksi ajan tasalla.