Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Pinontatrukit

Monipuoliset varastoapulaiset
Linde Material Handlingin pinontatrukit punnitsevat kuorman

Nopea ja ketterä käyttö ahtaissa varastoympäristöissä

Sopivat laitteet kaikkiin kuljetusetäisyyksiin ja pinoamiskorkeuksiin. Lindellä on laaja valikoima sähköisiä pinontatrukkeja kuormille välillä 800 – 2 000 kg. Niiden tehoa voidaan hyödyntää kaikkialla, missä tarvitaan nopeaa ja turvallista työtä, vaikka tilaa ei olisi paljon. Siksi nämä kapearunkoiset pinontatrukit ovat sekä nopeita että erittäin tarkkoja kuormankäsittelijöitä.

Näitä energiaa säästäviä laitteita voi myös ohjata ja kiihdyttää tarkasti ilman nykäyksiä. Tämä on niiden modernin ohjauslaitteiston ansiosta. Ja lisäksi: Suorituskykyinen käyttötekniikka takaa tavaroiden nopean kuljetuksen. Ergonominen ohjaustanko mahdollistaa tehokkaan työn ja se on suunniteltu vähentämään väsymystä, sillä sen elementtejä voi käyttää helposti laitteen ohjaamiseen.

Linde Material Handlingin huoltoteknikko ja työkalupakki

Helppo huolto

Linde on suunnitellut pinontatrukit käyttämällä samoja erinomaisen käytettävyyden ja mahdollisimman vähäisten huoltokustannusten periaatteita. Siksi nämä trukit ovat erittäin vakaita. Suojakapseloidut sähköosat, kestävä runko ja huoltovapaa kolmivaihemoottori pidentävät niiden käyttöikää. Huolto tulee tehdä kerran vuodessa käyttötavasta riippuen.

Digitaalinen monitoiminäyttö tiedottaa kuljettajaa trukin tilasta. Näyttö ilmoittaa akun varaustason, käyttötunnit ja huollon tilan. Varoitusvalo ilmaisee, kun huolto tulee suorittaa.

Huollon aikana myös huoltoteknikko hyötyy pinontatrukkien rakenteesta ja teknologiasta. CAN-väyläjärjestelmä mahdollistaa huoltotietojen nopean diagnostiikan tietokoneella. Sen avulla huoltoteknikko voi myös säätää suorituskykyparametreja käyttötarkoitusta varten. Lisäksi hän pääsee hyvin helposti käsiksi trukin moottorisuojuksen alla oleviin komponentteihin. Tämäkin auttaa lyhentämään huoltoaikaa.

Luotettava päivittäinen käyttö

Pinontatrukit auttavat nopeuttamaan prosesseja, olipa kyseessä sitten trukkien kuormaus tai purkaminen taikka tilausten keräily ahtaissa varastoissa. Linde keskittyy käyttäjän suojaamiseen, jotta nämä prosessit voidaan suorittaa mahdollisimman turvallisesti. Esimerkkinä on pitkä ja syvälle asennettu ohjaustanko, joka mahdollistaa laitteen ja kuljettajan välisen turvallisen etäisyyden. Ohjaustanko vastustaa vääntöä hieman ennen vääntöliikkeen loppua tahattoman jarrutuksen välttämiseksi. Lisäksi palautuksen vaimennin estää ohjaustankoa palaamasta vapauttamisen jälkeen liian nopeasti pystyasentoon.

SafetySpeed-toiminto parantaa myös turvallisuutta huomattavasti: se säätää nopeutta ohjaustangon asennon mukaan. Myös ohjaustangon kahvan ja rungon syvä alareuna suojaavat käyttäjää vammoilta. Masto ja runko on pyöristetty niin, ettei niissä ole teräviä kulmia, joihin käyttäjä voisi satuttaa itsensä.

Tarkka käsittely myös hankalissa olosuhteissa

Linden pinontatrukit ovat kuin kotonaan ahtaissa varastoissa. Laitteiden kompaktit mitat ja ketterät ohjaustangot luovat tälle ihanteellisen perustan. Saatavilla on myös lisävarusteina teknisiä ominaisuuksia, kuten ryömimisnopeustoiminto. Se mahdollistaa ohjauksen 1,5 km/h:n nopeudella ohjaustangon ollessa pystysuorassa asennossa. Tämä on ihanteellinen toiminto ahtaisiin paikkoihin. Soft Landing -toiminto vähentää haarukkakelkan kulumista ja suojaa kuormaa laskemisen yhteydessä. Lisäksi Linde tarjoaa laitteelle lisävarusteena perusnoston. Kuormausramppien sekä kaltevien ja epätasaisten pintojen navigointi on helpompaa.

Vaivaton ja ergonominen ohjaus

Ergonomia on erityisen tärkeä seikka kävellen ohjattaville haarukkatrukeille. Niitä käytetään usein hankalissa olosuhteissa lyhyillä ja keskipitkillä välimatkoilla. Jotta käyttäjä voi ohjata trukkia mahdollisimman vaivattomasti, Linde on varustanut sen servokäyttöisellä sähköisellä ohjaustehostimella. Tämä parantaa trukin ohjattavuutta. Sitä voi siis käsitellä vaivatta. Lisäksi korkean vääntövoiman moottori mahdollistaa tasaisen kiihtyvyyden, ja tehostintoiminto parantaa vääntöä tarvittaessa, jotta voidaan selvitä hankalimmistakin ajotilanteista.

Kehittäjät keskittyvät nopeuteen ja helppoon käsittelyyn

Haluatko lyhentää lähetysaikoja trukkiasemilla? Pitääkö varaston käsittelykapasiteettia lisätä varastossa tai vähittäismyynnissä? Siinä tapauksessa oikea ratkaisu on nopea ja helppokäyttöinen pinontatrukki. Linde tekee jatkuvasti kehitystyötä esimerkiksi akkutekniikan saralla. Lisäksi kehittäjät keskittyvät jatkuvasti ergonomiaan, alhaisen huoltotarpeen tukemiseen sekä aktiiviseen ja passiiviseen turvallisuuteen.

Linde Material Handlingin pinontatrukki kuormattuna

Viisi suorituskykytekijää

Ketteryys

Linden pinontatrukeissa on kapea rakenne, pehmeä ohjaus ja tehokas käyttötekniikka. Tämä tekee niistä erityisen ketteriä.

Turvallisuus

Syvälle asennettu ohjaustanko, madallettu runko ja hyvä näkyvyys maston läpi. Nämä tekijät auttavat varmistamaan turvalliset kuljetus- ja keräilyprosessit.

Tarkkuus

Ergonominen ja intuitiivinen ohjausyksikkö mahdollistaa tarkan, herkän ja ketterän ohjattavuuden.

Kustannustehokkuus

Linde on optimoinut useita tekijöitä huoltoprosessien nopeuttamiseksi. Näihin kuuluvat helppo pääsy osiin sekä CAN-väyläjärjestelmä trukin tietojen helppoa analyysia varten.

Kestävyys

Trukit ovat myös erittäin vankkoja ja vakaita. Tätä tukevat matala painopiste ja korkea kuormauskapasiteetti.

Räätälöidyt trukit

Jokainen tilausten keräily- ja kuljetustyö on erilainen. Siksi Linde tarjoaa erinäisiä varusteluvaihtoehtoja myös vakioversioille. Kaikkiin tarpeisiin löytyy täydellinen ratkaisu, olipa kyseessä sitten kävellen ohjattava tai lavalla varustettu malli, erityinen käyttökonsepti tai nostomaston rakenne, kuten kolmijatkeinen tai perusnostolla varustettu. Linde tarjoaa myös myyntikumppaniensa kautta yksilöllisiä erityisversioita ja lisävarusteita.