Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Wihuri Tekninen Kauppa

Tuottavuus

Tehokkaat haarukkatrukit ovat olennainen osa yrityksen toimivaa logistiikkaa. Yhdessä älykkään ohjelmiston ja kattavien palvelupakettien kanssa asiakkaamme voivat saavuttaa kestävää kilpailuetua.

Lue lisää

Ergonomisuus

Parhaat ratkaisut syntyvät, kun ihmiset ja teknologia työskentelevät täydellisessä harmoniassa. Sen vuoksi Lindellä kiinnitetään erityistä huomiota ergonomiaan trukkeja ja palveluita suunnitellessa.

Lue lisää

Huolto

Koneiden käyttövarmuus on kaiken lähtökohta. Haluamme olla apunasi kaikissa tilanteissa ja varmistaa koneiden korkean käyttöasteen. Asiantunteva henkilöstömme palvelee tehokkaasti maanlaajuisen piirihuoltoverkostomme ja kiinteiden korjaamoidemme kautta.

Lue lisää

Automaatio varastoosi

Skaalautuva ja kustannustehokas automaatio on optimaalisen materiaalivirran kriittinen elementti. Automaattisilla menetelmillä voidaan varmistaa johdonmukaiset, tehokkaat ja joustavat prosessit.

Lue lisää

Hyväksyttyjen trukkien ohjelma – käytettyjen trukkien uusi standardi

Nopea käytettävyys, tehokkuus ja joustavuus ovat onnistuneen sisälogistiikan tärkeitä tekijöitä. Markkinoiden kehitys muuttuu jatkuvasti dynaamisemmaksi ja hintapaineet ovat korkealla kaikilla sektoreilla. Linden hyväksyttyjen trukkien ohjelma tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia räätälöidä käytetyt trukit yksilöllisesti kaikkiin alan vaatimuksiin erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tämän perustana toimivat modulaariset hyötypaketit eri käyttötarkoituksiin ja palveluihin. Tuloksena saadaan korkean suorituskyvyn ratkaisut, jotka ovat kustannustehokkaita ja tarjoavat pitkäaikaisia kilpailuetuja.

Lue lisää