Käyttämäsi selain on vanhentunut. Päivitäthän selaimesi uusimpaaan versioon käyttääksesi sivustoa.

Sähkötrukit

Sähköistä tarkkuutta ja suorituskykyä
Linde Material Handlingin sähkötrukit kompaktilla akselilla

Monipuolinen, mukava ja kustannustehokas

Linde Material Handling tarjoaa laajan valikoiman sähkötrukkeja 1 000–8 000 kilogramman kuormille ja lähes mihin tahansa teolliseen tai kaupalliseen käyttöön. Näiden trukkien tarkkuus ja ketteryys erottuvat edukseen, ja tämä yhdistelmä mahdollistaa korkean suorituskyvyn ohjauksen.

Linde on kehittänyt kuormien nopeaa kuljettamista varten tehokkaan ohjausteknologian, joka mahdollistaa trukin herkän ohjauksen ja tarkat ohjausliikkeet. Linden sähkötrukkeihin kuuluu huoltovapaa kompakti akseli kahdella itsenäisellä pyörämoottorilla, jolloin trukkia voi ohjata millimetrin tarkasti kaksoispoljinohjauksella.

Linden sähkötrukit tarjoavat mukavan ja kustannustehokkaan käytön. Lisäksi niihin kuuluu Linden omia tarvallisuusratkaisuja, joihin sisältyvät muun muassa kestävä suojavyöhyke kuljettajalle ja valinnainen avustusjärjestelmä Linde Safety Pilot, joka tarjoaa kuljettajalle lisäsuojaa kuormien käsittelyn aikana.

Fokuksessa: Kompakti voimalinja

Linden kompakti etuakselirakenne yhdistää kaksi tehokasta, huoltovapaata ac ajomoottoria sekä huoltovapaat öljykylpylevyjarrut ja integroidun ac moottorin nostohydrauliikalle. Pölyn ja lian sisäänpääsyn estämiseksi täysin koteloidussa yksikössä yhdistyvät tehostettu ohjaus sekä taloudellinen, turvallinen, tarkka ja täysin sulava kuormien käsittely.

Akselin kummassakin päässä sijaitsevat moottorit perustuvat korkean suorituskyvyn Linde AC -teknologiaan. Kompakti akseli varmistaa kuormien huipputarkan kuljettamisen ja tarjoaa erityisen hyvän energiatehokkuuden. Älykkäät ja suorituskykyiset komponentit on integroitu suoraan akseliin, mikä mahdollistaa lyhyet kaapelireitit ja minimaaliset sähkönsiirtopisteet.

Linde-sähköhaarukkatrukin akseli

Tehokasta energianhallintaa

Linde-sähkötrukeissa on älykäs energianhallintajärjestelmä, joka varmistaa, että akut mahdollistavat trukeille optimaalisen suorituskyvyn ja pitkän kestävyyden. Järjestelmään kuuluu jäljellä olevan varauksen näyttö, akun lämpötilan valvonta ja pikalataustoiminto.

Kaikki Linden sähkötrukit on rakennettu niin, että kuorman käsittelyn ja ohjausyksikön sähkömoduuleihin on helppo pääsy, jotta ne voidaan huoltaa kätevästi.

Ergonomia väsymyksen vähentämiseksi

Linden sähkötrukit on suunniteltu ergonomisiksi väsymyksen vähentämiseksi työssä – ja tähän kuuluu muutakin kuin suuri jalkatila ja säädettävät istuimet. Esimerkkejä tästä ovat trukkien käsinojissa sijaitsevat kuormankäsittelyn joystickit, joita voi käyttää sormenpäillä, mikä vähentää selän rasitusta.

Trukkimalleihin on saatavilla lisävarusteena kääntyvät kuljettajien työasemat, jotka vähentävät selän rasitusta peruuttamisen aikana. Kaksoispoljinohjauksen ansiosta kuljettajan ei tarvitse enää siirtää jalkaansa kulkusuunnan vaihtamiseksi, ja ohjaamo on eristetty tärinää vastaan.

Aktiivinen ja passiivinen turvallisuus

Linden sähkötrukit on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen turvallisuus kuljettajalle ja ympäristölle. Kuljettajan avustusjärjestelmät, kuten valinnainen Linde Safety Pilot, ilmoittavat kuljettajalle ylikuormituksesta tai nykyisen kuorman suhteen vaarallisista ajonopeuksista.

Erityisrakenteella kapseloidut nostomastot mahdollistavat hyvän näkyvyyden joka suuntaan, mikä tekee trukkien käytöstä turvallisempaa. Turvallisuutta parantaa myös Linde Protector Frame: kuljettajaa putoavilta kuormilta suojaava erityisrakenteinen turva-alue, joka koostuu ohjaamon katon ja rungon tukevasta kiinnityksestä.

Sähkötrukin käyttötekniikan kehitys

Sisälogistiikka-alan keskipitkän aikavälin trendi on siirtyminen kohti sähköisiä laitteita. Sen vuoksi Linde Material Handling kehittää innovatiivisia teknologioita tämän trukkityypin kaikilla osa-alueilla. Näihin kuuluvat muun muassa akkutekniikka sekä energiatehokkaat käyttölaitteet ja lataussyklit.

Linden suunnittelutyössä keskitytään myös muihin tekijöihin, kuten ergonomiaan, aktiiviseen ja passiiviseen turvallisuuteen, kestävien materiaalien valintaan sekä tulevaisuuden näkökulmiin, kuten kaluston hallintaan verkossa ja itsenäisesti toimiviin logistiikkatrukkeihin.

Viisi suorituskykytekijää

Tehokkuus

Linden sähkötrukit ovat tarkkoja, tehokkaita ja voimakkaita niiden kompaktien akseleiden ja nostomastojen, jotka ovat liikuteltavissa sormenpäillä käytettävillä joystickeillä, ansiosta.

Turvallisuus

Kuljettajan erityisvalmisteinen suljettu turva-alue, optimoitu näkyvyys ja sähköiset kuljettajan avustusjärjestelmät tekevät sähkökäyttöisistä trukeista turvallisia työympäristöjä.

Kustannustehokkuus

Kaikkia sähkötrukkeja ohjataan älykkäällä energianhallinnalla, joka varmistaa akun optimaalisen käytön sekä korkean käytettävyyden.

Kestävyys

Huoltovapaiden kolmivaihemoottoreiden ja levyjarrujen ansiosta käyttölaitteen kompakti akseli muodostaa tiiviin ja suojatun yksikön.

Mukavuus

Linden sähkökäyttöiset trukit ovat erityisen mukavia työkoneita, joissa on säädettävät jousitetut istuimet ja ergonominen ohjaimien asettelu.

Räätälöidyt trukit

Linde-trukit eivät ole pelkkiä standardimalleja: vakiovarustelun lisäksi kunkin mallin mukana toimitetaan valinnaisia lisäominaisuuksia. Näihin sisältyvät erilaiset trukkiversiot, kuljettajan avustusjärjestelmät, erityisvarustelut kylmävarastoihin ja apuhydrauliikka, jolla voidaan käyttää ulkoisia laitteita. Saatavilla on myös kääntyvät istuimet, ulkoiset LED-työvalot, kuorman takatuet, aurinkovisiirit ja Linde BlueSpot -varoituskohdevalo.